search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:21
MENU CLOSE

Με διαφορά μύτης κέρδισε την κόντρα για την τηλεθέαση το Mega από τον ΑΝΤ1

21.02.2024 16:59
mega2

Όπως εξελίχθηκε ήταν μια σκληρή κόντρα αυτή που αναπτύχθηκε χθες, Τρίτη, ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 για το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης.

Απώλεσε δυνάμεις, όχι πολλές, το Mega, κέρδισε έδαφος, όχι πολύ, ο ΑΝΤ1 και η μεταξύ τους διαφορά έφθασε στο 0,2% και από ό,τι φαίνεται όλα κρίθηκαν στη «μάχη» του prime time.

Τρίτο σε δυναμικότητα κανάλι της προηγούμενης ημέρας αναδείχθηκε ο Alpha με τον «Σασμό» να δέχεται έντονες πιέσεις από τον ανταγωνισμό («Η γη της ελιάς», «Η μάγισσα», «Survivor», «Masterchef»).

Ισόποσα ήταν τα μερίδια των Σκάι και Star και κατ’ επέκταση μοιράστηκαν την τέταρτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Από τις μεταβολές μεριδίων ΕΡΤ1 και Open, από τη μία ημέρα στην άλλη, δίνεται η αίσθηση ότι σημειώθηκε μετακίνηση τμήματος του τηλεοπτικού κοινού του κρατικού καναλιού  προς το κανάλι της Παιανίας.

Το μερίδιο της ΕΡΤ1 διαμορφώθηκε στο 5% από 5,4% που ήταν την Δευτέρα και του Open ήταν 4,4% από 3,9% που είχε τη Δευτέρα. Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στις αποδόσεις των άλλων τριών καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ανέβασε το θεματικό Eurovision Channel στο ERTFLIX (Video)

Επιτροπή Προστασίας Δημοσιογράφων: Το 75% των δημοσιογράφων – θυμάτων πολέμων παγκοσμίως, σκοτώθηκαν στο πόλεμο Ισραήλ – Γάζας

Και η διοργάνωση NASCAR Cup Series αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:19