search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:22
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Ανέβασε το θεματικό Eurovision Channel στο ERTFLIX (Video)

21.02.2024 12:04
eurovision-channel-new

Πρεμιέρα σήμερα το pop up κανάλι Eurovision channel της ΕΡΤ, ενόψει του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας, αλλά και με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της ΕΡΤ και της Ελλάδας στον πανευρωπαϊκό τραγουδιστικό θεσμό των δημοσίων ραδιοτηλεοράσεων.

Το νέο θεματικό κανάλι Eurovision Channel, αφιερωμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στο κόσμο, θα παραμείνει σε λειτουργία για τρεις μήνες.  Θα προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, περιεχόμενο αποκλειστικά για τη Eurovision, με βίντεοκλίπς των τραγουδιών και με αναφορά σε όλα τα διαγωνιστικά στοιχεία, καθώς επίσης «φιλεράκια» με ιστορικό ενδιαφέρον, αλλά και διασκεδαστικά κουίζ.

Μέσα από τις ειδικές θεματικές ζώνες του προγράμματος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί καθημερινά πλούσιο περιεχόμενο απ’ όλα τα χρόνια του μουσικού θεσμού, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι, αλλά και να μάθουν οι νεότεροι.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα του EUROVISION channel περιλαμβάνονται ταινιάκια  με αφιερωματικό περιεχόμενο που αφορά στην πορεία του μουσικού διαγωνισμού, τα ευτράπελα και τις στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας, μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, αλλά και διασκεδαστικά κουίζ  για τον θεσμό, ώστε όλοι οι eurofans να τεστάρουν τις γνώσεις τους.

Στο πλαίσιο της έναρξης του EUROVISION channel, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX ενισχύεται και με περιεχόμενο on demand για τον δημοφιλέστερο μουσικό διαγωνισμό.

Διαβάστε επίσης:

Επιτροπή Προστασίας Δημοσιογράφων: Το 75% των δημοσιογράφων – θυμάτων πολέμων παγκοσμίως, σκοτώθηκαν στο πόλεμο Ισραήλ – Γάζας

Σκληρή απάντηση Κανάκη στον ΣΚΑΪ: «Ενοχλούνται οι ένοχοι – Χρησιμοποιούν προπαγανδιστικές μεθόδους»

Τηλεθέαση: Συνεχίζει το σερί στην πρώτη θέση το Mega και στο «άνοιγμα» της εβδομάδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:21