search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:39
MENU CLOSE

Στο ρετιρέ της τηλεθέασης και πάλι η «Γη της ελιάς»

16.02.2024 19:28
H_ge_ths_Elias

Αφού, πιθανόν, να «είδε» το ματς Λάτσιο- Μπάγερν Μονάχου στην τηλεόραση η «Γη της ελιάς», η σειρά του Mega, επέστρεψε στη θέση της στο πρόγραμμα του καναλιού και στην συνήθη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Ο «Σασμός» δείχνει να ξαναβρίσκει τα «πατήματα» του και χθες ήταν το δεύτερο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών πρόγραμμα της ημέρας.

Ο «Τροχός της τύχης» έκανε καλή «κούρσα» από την Τετάρτη στην Πέμπτη και χθες κατάφερε να είναι το τρίτο σε δημοφιλία πρόγραμμα μειώνοντας στο μισό την απόσταση που τον χωρίζει ως την πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen με τις εκπομπές πού ξεχώρισαν.

Κόσμο επίσης μάζεψε στη συχνότητα του Star το μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef» το οποίο αναδείχθηκε μεταξύ των κορυφαίων επιλογών της ημέρας κατετάγη τέταρτο.

Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» συμπλήρωσε την πρώτη 5αδα και είχε καλύτερη απόδοση σε σχέση με το προχθεσινό.

Στην έκτη βαθμίδα της κλίμακας της Nielsen, για την ημέρα, πλασαρίστηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με μικρή διαφορά δυναμικότητας και στην έβδομη θέση ξεχώρισε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», ενώ η εβδομαδιαία «Οι boomers» έκανε την επανεμφάνιση της στο νούμερο οκτώ, όταν μια βδομάδα πίσω είχε διακριθεί στην πέμπτη θέση.

Στην θέσεις οι οποίες ολοκληρώνουν τη δεκάδα πήγε και χθες «σετάκι» το δίδυμο εκπομπών «The chase» και «Live news» του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Η ελληνική χιπ χοπ σκηνή σε σειρά ειδικών παραγωγών στο ERTecho

Πέρασε και πάλι μπροστά το Mega στην κούρσα για την τηλεθέαση της Πέμπτης

Γάμος ομοφύλων: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την ψήφιση του νομοσχεδίου – «Ελλάδα, η πρώτη ορθόδοξη χώρα που τον νομιμοποιεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35