search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:48
MENU CLOSE

Πέρασε και πάλι μπροστά το Mega στην κούρσα για την τηλεθέαση της Πέμπτης

16.02.2024 16:00
mega2

Επανήλθε στην κορυφαία θέση τηλεπροτιμήσεων του Mega της Πέμπτης, χάρη στην επανεμφάνιση της σειράς «Η γη της ελιάς» στο μενού του σταθμού και είδε το μερίδιο του να αυξάνεται κατά 1,7% σε σχέση με εκείνο της Τετάρτης.

Ο Alpha εν τω μεταξύ, ο οποίος ήταν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών την Τετάρτη, πέρασε μεν στη δεύτερη θέση, όμως παρά τον σχετικά μικρό περιορισμό της δυναμική του, διατήρησε το μερίδιο του στην περιοχή του 13%.

Το Star κέρδισε πόντους χθες χάρη στη βελτιωμένη, συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα,  απόδοση του μαγειρικού ριάλιτι «Masterchef» και αναδείχθηκε τρίτο κατά σειρά προτίμησης κανάλι.

Ο ΑΝΤ1, ο οποίος είχε στο βραδινό μενού του τον «Έρωτα φυγά» αντί της «Μάγισσας», λόγω της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο σειρών, κατέγραψε απώλειες (1,7%) και σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, αποκόμισε χθες το τέταρτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης.

Χωρίς το «Survivor» στις τάξεις του ο Σκάι, είδε την απόδοση του να κάνει «βουτιά» και το μερίδιο του να διαμορφώνεται στο 8,5% από 12,8% που ήταν την Τετάρτη.

Κατά τα λοιπά, ότι έχασε (0,3%) από τη μία μέρα στην άλλη η ΕΡΤ1, κέρδισε το Open, χωρίς κατ’ ανάγκη να σημαίνει ότι η αύξηση στο μερίδιο του καναλιού της Παιανίας οφείλεται στην μετακίνηση αυτούσιας της μερίδας τηλεθεατών που απώλεσε το πρώτο κρατικό κανάλι από τη μία μέρα στην άλλη.

Η ΕΡΤ3 είδε το μερίδιο της να υπερβαίνει το 2% με εξάρσεις τηλεθέασης στο πρόγραμμα της στις ώρες μετάδοσης της εκπομπής «Περίμετρος» και την ελληνικής ταινίας  που έχει ο σταθμός στη μεσημεριανή ζώνη του.

Σταθερή η απόδοση του Μακεδονία TV, ενώ κάτι (0,2%) «τσίμπησε» η ΕΡΤ2 χάρη στις επαναλήψεις των σειρών «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και «Αστροφεγγιά».

Διαβάστε επίσης:

Deloitte: Ο μισός πληθυσμός της Γης θα ακούει ραδιόφωνο σε μηνιαία βάση ως το τέλος του 2024

Γάμος ομοφύλων: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την ψήφιση του νομοσχεδίου – «Ελλάδα, η πρώτη ορθόδοξη χώρα που τον νομιμοποιεί»

ΕΡΤ3: Ντοκιμαντέρ για τα 101 γεγονότα του 20ού αιώνα αλλά και το πηγαινέλα ελληνικών μαρμάρων στην Κίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:47