search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Εξάρχεια: Πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο – «Μια νοσηλεύτρια το έβαλε σε ένα κουτί»

27.02.2024 19:53
solonos moro – new

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Δευτέρας (26/2).

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας αποφράξεων, περιέγραψε στο Mega, πώς υπάλληλος βρήκε το μακάβριο εύρημα, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου της εταιρείας. «Δεν μπήκε κάμερα ποτέ» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι «ο αγωγός ήταν βουλωμένος από χαρτιά και μωρομάντηλα και ο τεχνικός βάζοντας ένα μηχάνημα μέσα έφερε τα μωρομάντηλα έξω και μαζί έφερε στην επιφάνεια και το έμβρυο».

Ερωτώμενη για το σοκ που υπέστη ο υπάλληλος ανέφερε ότι «το μόνο που δεν περίμενε να βρει ο άνθρωπος στον αγωγό της αποχέτευσης, ήταν ένα έμβρυο. Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο εργαζόμενος ενημέρωσε αμέσως τους αρμόδιους της δομής, οι οποίοι ήταν επίσης ξαφνιασμενοι με αυτό που αντιμετώπισαν. Έδωσαν εντολή και ήρθε μια νοσηλεύτρια με ένα κουτί να το παραλάβει. Είπαν ότι ξέρουν τι έπρεπε να κάνουμε. Να πάρουν δείγμα DNA, να δουν σε ποια γυναίκα ανήκει γιατί ίσως και να κινδυνεύει» είπε. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, η εταιρεία μίλησε αρχικά με τη δομή, ενώ στη συνέχεια η εταιρεία ήρθε σε επαφή με τις αρχές.

Παράλληλα, το Mega επικοινώνησε και με την ΜΚΟ που είπε πως συνεργάζεται με τις Αρχές για να βρεθεί τι τελικά συνέβη με το νεκρό έμβρυο: «Εμείς είμαστε σε συνεργασία με την αστυνομία για να μπορέσουμε να δούμε τι έχει συμβεί. Δεν μπορούμε να μπούμε σε σενάρια ούτε σε εικασίες. Βρέθηκε κοντά στο κέντρο ημέρας, υπήρχαν επισκέψεις και από γυναίκες. Το κέντρο ημέρας των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα”, όπως και πολλές δομές στην Αθήνα είναι ανοιχτό προς όλους τους ανθρώπους. Το τι μπορεί να έγινε δεν το γνωρίζω».

Διαβάστε επίσης:

Συνήγορος του Πολίτη: Αναφορές για κακοποίηση ηλικιωμένων στα γηροκομεία – «Μας έπιασε η ψυχή μας με αυτά που είδαμε»

Μεσολόγγι: Αγρότες «ψέκασαν» με κοπριά το Διοικητήριο – Ετοιμάζεται νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα (Photos/ Videos)

Αστυνομία: Σύμπραξη τρομοκρατών με ποινικούς «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική – Ο ρόλος εγκλείστων στις επιθέσεις σε δικαστικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34