search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:29
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά για φρεγάτα «Ύδρα»: «Μητσοτάκης-Δένδιας βάζουν την Ελλάδα στις πολεμικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή»

27.02.2024 11:50
fregata-ydra_2702_1460-820_new

Η Νέα Αριστερά εξαπέλυσε, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τον απόπλου της φρεγάτας «Ύδρα» για την Ερυθρά Θάλασσα.

Όπως επισημαίνει η Νέα Αριστερά, «συνιστά μια επικίνδυνη εξέλιξη, έναν κρίκο στην αλυσίδα της εμπλοκής της χώρας μας σε μια απρόβλεπτη πολεμική σύρραξη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τον απόπλου της φρεγάτας ΥΔΡΑ συνιστά μια επικίνδυνη εξέλιξη, έναν κρίκο στην αλυσίδα της εμπλοκής της χώρας μας σε μια απρόβλεπτη πολεμική σύρραξη.

Την ώρα που στην περιοχή απειλείται γενικότερη ανάφλεξη η Ελλάδα αυτοβούλως μπαίνει στο επίκεντρο. Μια εξέλιξη που δύναται να φέρει τη χώρα αλλά και το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων μπροστά σε σοβαρούς κινδύνους.

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Δένδιας βάζουν την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των πολεμικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή τόσο με την αποστολή της φρεγάτας όσο και με τη λειτουργία του επιχειρησιακού κέντρου στην Λάρισα. Εμείς λέμε ξεκάθαρα: Καμία εμπλοκή σε μια πολεμική σύρραξη που δεν έχει σχέση ούτε με την άμυνα, ούτε με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: Ο Τσίπρας όφειλε να στείλει την επιστολή – Να σεβαστούμε την απόφαση του συνεδρίου (video)

ΚΚΕ για φρεγάτα «Ύδρα»: Πολύ επίκινδυνη εξέλιξη εμπλοκής – Να γυρίσει τώρα πίσω!

Νίκος Φίλης: Ο πολιτικός κύκλος του Αλέξη Τσίπρα έχει τελειώσει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:25