search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης – Ποιος είναι ο λόγος (Video)

27.02.2024 17:07
gardelis-new

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται στο κρατητήριο, κάτι το οποίο ο ίδιος έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε το μεσημέρι της Τρίτης (27/2) ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται εντός του αστυνομικού τμήματος στο Αιγάλεω, χωρίς να εξηγεί τι έχει συμβεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε αργότερα με την εκπομπή «Πρωινό», ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε ότι η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για το οικόπεδο, όπου είναι χτισμένο το σπίτι του, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Λίγο αργότερα η συνομιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα διεκόπη καθώς του κατασχέθηκε το κινητό. «Τι καλά να είμαι; Δεν με βλέπω καλά. Από το ψυχιατρείο, στο αστυνομικό τμήμα, να δω που θα είναι το επόμενο. Με κρατάνε γιατί ζητάω να μάθω την αλήθεια και οι ερωτήσεις μου φαίνεται ότι ενοχλούν πολύ. Σήμερα είχα μια επιτροπή εξέτασης αντιρρήσεων δασικού χάρτη. Εγώ επιμένω να λέω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό. Ο διπλανός μου δεν είναι δασικός, ο παραδίπλα που είναι εισαγγελέας δεν είναι δασικός, και ο άλλος που έχει επιχείρηση πάνω στο κύμα δεν είναι δασικός. Αλλά εγώ είμαι δασικός, επιμένουν σε αυτό», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Με έχουν εξαφανίσει, με έχουν φτάσει στο όριό μου αυτά τα πράγματα. Καλύτερα εδώ μέσα στο κρατητήριο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Φυλακίστε με, δεν γίνεται. Δεν θα με φιμώσετε με τίποτα. Ευτυχώς που έχω και κινητό εδώ μέσα και μπορώ και μιλάω. Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, και έρχονται να μου πάρουν και το σπίτι. Με έχουν σπρώξει στο ψυχιατρείο», συνέχισε ο ίδιος.

«Έχω φτάσει να χρωστάω 80 και 100 χιλιάδες στην εφορία για ληξιπρόθεσμες οφειλές, για ένα οικόπεδο που το πήρα, το αγόρασα, το τακτοποίησα, πληρώνω και τώρα με φυλακίζουν κιόλας. Ήρθε ο φάκελός μου να εξεταστεί και τον πήρε η πρόεδρος και λέει, “όχι, θα πάει στη σειρά του”. Ποια σειρά; Έφτασα στο ψυχιατρείο, έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να λυθεί αυτή η ιστορία. Έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις», τόνισε ακόμη ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας: Νέο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων – «Θα χαίρονται οι δικοί σας γι’ αυτό που κάνετε» (Video)

Άγγελος Διονυσίου: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φτάσω τον πατέρα μου – Είμαι στη σκιά του Στράτου Διονυσίου» (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχουν κάποιες αρχές – Άντρας φίλης, αδελφής δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:25