search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:50
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχουν κάποιες αρχές – Άντρας φίλης, αδελφής δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο» (Video)

27.02.2024 12:56
eleonora-meleti-new

Την άποψή της αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας να έχει απατήσει τον βασιλιά Φελίπε εξέφρασε η Ελεωνόρα Μελέτη στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, επίσης, και στις φήμες που αναφέρουν ότι είχε κρυφή σχέση με τον άντρα της αδερφής της, δηλώνοντας κάθετα αντίθετη καθώς -όπως τονίζει- υπάρχουν κάποιες αρχές που δεν καταπατάς και κάποιοι άντρες που δεν πρέπει να υπάρχουν καν στο οπτικό σου πεδίο.

«Καλά, μην πιάσουμε το ότι τα είχε με τον άντρα της αδερφής της. Γιατί εγώ την είχα σε μια άλφα εκτίμηση τη συγκεκριμένη. Είναι και δημοσιογράφος, έχει ξεκινήσει από δελτία ειδήσεων, είχε μεγάλη καριέρα, έναν πρώην γάμο

Παρ’ όλα αυτά, τα παρέβλεψε όλα τα πρωτόκολλο και κατάφερε και στάθηκε στο πλευρό του Φελίπε. Αλλά ειλικρινά αποδομήθηκε στα μάτια μου τελείως, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι μπορεί να είχε σχέση με τον άντρα της αδερφής της. Μα είναι δυνατόν;» είπε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν κάποιες αρχές, όταν αφορά στις σχέσεις, που δεν τις καταπατάς για κανένα λόγο. Άντρας φίλης, άντρας συγγενή, ξαδέρφης, αδελφής, δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας: Νέο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων – «Θα χαίρονται οι δικοί σας γι’ αυτό που κάνετε» (Video)

Άγγελος Διονυσίου: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φτάσω τον πατέρα μου – Είμαι στη σκιά του Στράτου Διονυσίου» (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απαράδεκτο το κύμα μίσους κατά της Δανάης Μπάρκα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:50