search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:50
MENU CLOSE

The Sopranos: Στο «σφυρί» το σεπαρέ της τελευταίας σκηνής του Τόνι Σοπράνο

01.03.2024 11:14
estiatorio-sopranos

Το εστιατόριο Holsten’s στο Νιου Τζέρσεϊ διαθέτει προς πώληση το σεπαρέ, στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά ο Τόνι Σοπράνο.

Το εστιατόριο έγραψε τηλεοπτική ιστορία χάρη στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της δραματικής σειράς του HBO, «The Sopranos».

Τώρα, το εστιατόριο ανακαινίζεται και το τραπέζι, στο οποίο ο Τόνι, η Καρμέλα και ο AJ κάθονταν περιμένοντας τη Μίντοου είναι προς πώληση στο eBay.

«Αυτή είναι η ευκαιρία που έχετε μια φορά στη ζωή σας να αποκτήσετε το πρωτότυπο σεπαρέ στο οποίο κάθισε η οικογένεια Σοπράνο για την τελευταία σκηνή της διάσημης σειράς!» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου.

Ο αγοραστής θα αποκτήσει τα καθίσματα, το τραπέζι και έναν διαχωριστικό τοίχο με μια πινακίδα που γράφει «Ρεζερβέ για την οικογένεια Σοπράνο».

Μέχρι τώρα η μεγαλύτερη προσφορά που έχει υποβληθεί είναι 31.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Τι αποκαλύπτει για τα… περίεργα γούστα του στο σεξ «κουνελάκι» του Playboy

Νάντια Μουρούζη για Παπαμιχαήλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Δημήτρη βίαιο, ούτε για αστείο» (video)

Λιάγκας: Αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο με τη Φαίη, πήγα σε γιατρό – Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:48