search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:45
MENU CLOSE

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Τι αποκαλύπτει για τα… περίεργα γούστα του στο σεξ «κουνελάκι» του Playboy

01.03.2024 10:36
playboy-kounelaki-dicaprio

«Αδειάζει» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο η 22χρονη καλλονή Hieke Konings, «κουνελάκι» του Playboy, σε συνέντευξή της για την ολλανδική έκδοση του περιοδικού, όπου εμφανίζεται στο εξώφυλλο.

Όπως αναφέρει, ο Ντι Κάπριο, που είναι γνωστός για την… προτίμησή του σε συντρόφους κάτω των 30 ετών, είναι «περίεργος» και «μεγάλος σε ηλικία», γι αυτό και δε δέχτηκε να περάσει μαζί του ένα βράδυ, όπως της πρότεινε.

Κατά την 22χρονη, ο 49χρονος σταρ την είδε σε μια πριβέ εκδήλωση σε κλαμπ του Λος Άντζελες, όπου καθόταν φορώντας κουκούλα και μαύρο καπέλο.

Αφού κοιτάχτηκαν, ο μάνατζερ του ηθοποιού της είπε ότι «ο Λίο θέλει να σου μιλήσει» και όταν η Konings τον πλησίασε αντάλλαξαν ένα μέτριο – κατά την περιγραφή της- φιλί, το οποίο δεν ήταν και το καλύτερο που έχει ζήσει.

Όταν ο σταρ την κάλεσε σπίτι του για να περάσουν το βράδυ, εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας ότι ο Ντι Κάπριο «αντέδρασε σοκαρισμένος. Προφανώς δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον γνωρίζω αρκετά καλά για να φύγω μαζί του, εκείνος ήταν ευγενικός. Πάντως μετά από μένα στράφηκε σε ένα άλλο κορίτσι και έφυγε μαζί της».

Αν και η ίδια δε δέχτηκε την πρόσκληση, φίλες της προθυμοποιήθηκαν να συνευρεθούν ερωτικά με τον Ντι Κάπριο, οι εμπειρίες τους όμως φαίνεται ότι «αδειάζουν» το διάσημο ηθοποιό.

«Μια από αυτές μου είπε ότι του αρέσει να φοράει ακουστικά κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή δεν ήθελε να την ακούει. Μια άλλη μου είπε ότι έφτασε μέχρι του σημείου να της βάλει μαξιλάρι στο κεφάλι» είπε η Hieke Konings για να καταλήξει αναφέροντας: «Όχι, για μένα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι πολύ περίεργος και πολύ μεγάλος σε ηλικία».

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Μουρούζη για Παπαμιχαήλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Δημήτρη βίαιο, ούτε για αστείο» (video)

Λιάγκας: Αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο με τη Φαίη, πήγα σε γιατρό – Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου (video)

Άντζελα Δημητρίου: Μαλλιά κουβάρια με την κόρη της στο μνημόσυνο της μητέρας της – Έφυγαν χωριστά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07