search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Μπάιντεν: Ο Τραμπ θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου, αν χάσει

04.03.2024 20:14
BIDEN_TRUMP_EKLOGES2
AP

«Πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Εάν κερδίσω εγώ – όταν θα κερδίσω εγώ, πιστεύω ότι θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα», είπε ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, τον Ιανουάριο και δημοσιεύτηκε σήμερα 4 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν τόνισε με βεβαιότητα ότι αυτές θα είναι οι κινήσεις του Ρεμπουμπλικάνου προέδρου. «Είμαι ο μόνος που τον έχει κερδίσει ποτέ. Και θα τον ξανακερδίσω», πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

«Εάν πιστεύατε ότι είστε ο καλύτερος για να κερδίσετε κάποιον που, σε περίπτωση που νικούσε, θα άλλαζε την ίδια τη φύση της Αμερικής, τι θα κάνατε;» διερωτήθηκε ο Μπάιντεν, στην ίδια συνέντευξη ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος υποψήφιος για το κόμμα του απέναντι στον Τραμπ.

Προβάδισμα στον… Τραμπ δίνουν οι δημοσκοπήσεις

Παρόλα αυτά ο Μπάιντεν είναι αντιδημοφιλής, η ηλικία του ανησυχεί τους ψηφοφόρους και πολλές πρόσφατες δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον Τραμπ, στην πρόθεση ψήφου. Εκείνος πάντως στοιχηματίζει ότι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας του, αυτό της προάσπισης της δημοκρατίας και της κοινωνικής ειρήνης, θα επικρατήσει.

«Πώς μπορούμε, σε μια δημοκρατία, να εκλέξουμε πρόεδρο κάποιον που λέει ότι η βία είναι αποδεκτή;» δήλωσε και επέκρινε τη στάση του Τύπου που, όπως υποστηρίζει, δεν προβάλλει την απολυταρχική απειλή την οποία αντιπροσωπεύει ο Τραμπ. «Είναι να έχετε γίνει όλοι σας αδιάφοροι», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία στην Ιταλία: Νεκρός 16χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα – 5.000 άνθρωποι αποκλεισμένοι από το χιόνι

Πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δέχτηκε επίθεση στα ανοιχτά του Άντεν – Ανέλαβαν την ευθύνη οι Χούθι

Nίκη για Ντόναλντ Τραμπ: Κανονικά στις εκλογές αποφάσισε ομόφωνα το Ανώτατο Δικαστήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:16