search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Κακοκαιρία στην Ιταλία: Νεκρός 16χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα – 5.000 άνθρωποι αποκλεισμένοι από το χιόνι

04.03.2024 18:44
italia xionostovada 654- new
Photo: Twitter

Τραγωδία στην Ιταλία εξαιτίας του χιονιού.

Συγκεκριμένα, ένας 16χρονος έφηβος έχασε τη ζωή του στη βορειοανατολική Ιταλία, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, εξαιτίας χιονοστιβάδας η οποία τον καταπλάκωσε σε βουνοπλαγιά.

Παράλληλα, στη βορειοδυτική περιοχή Βάλε Ντ’ Αόστα, κοντά στη Γαλλία, χιονοστιβάδα έφραξε την είσοδο τούνελ σε περιφερειακό δρόμο. Ευτυχώς, τη συγκεκριμένη στιγμή μέσα στη σήραγγα δεν υπήρχε κανένα όχημα, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε προκληθεί τραγωδία.

Το βίντεο που κατέγραψε τη χιονοστιβάδα:

Τουλάχιστον 3.000 άνθρωποι, κυρίως μόνιμοι κάτοικοι αλλά και τουρίστες που βρίσκονται στα γύρω χωριά, έχουν αποκλειστεί και τα εκχιονιστικά μηχανήματα την ώρα αυτή προσπαθούν να ανοίξουν την είσοδο του τούνελ.

Στην ίδια περιφέρεια, άλλοι δύο χιλιάδες άνθρωποι αποκλείστηκαν, διότι οι οδικές συνδέσεις διακόπηκαν προσωρινά εξαιτίας του υψηλού κινδύνου να δημιουργηθούν χιονοστιβάδες.

Διαβάστε επίσης:

Υεμένη: Πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δέχτηκε επίθεση στα ανοιχτά του Άντεν

Nίκη για Ντόναλντ Τραμπ: Κανονικά στις εκλογές αποφάσισε ομόφωνα το Ανώτατο Δικαστήριο

Το Βερολίνο συζητά σχέδια πληγμάτων σε ρωσικό έδαφος; – Κατηγορεί τη Μόσχα για «παράλογο πόλεμο πληροφοριών» μετά τη διαρροή συνομιλιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09