search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:39
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: Βάλλει κατά των ΜΜΕ η σύζυγός του – «Δεν λένε την αλήθεια – Ακόμη υπάρχει αγάπη μεταξύ μας»

04.03.2024 18:18
buce-willis

Με τα ΜΜΕ τα έβαλε η Έμμα Χέμινγκ Γουίλις και την πρακτική να προσελκύουν επισκέπτες με δραματικούς τίτλους – που πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μιλώντας για τη δική της περίπτωση, αναφέρθηκε σε τίτλο που περιέγραφε τη ζωή του σταρ του Χόλιγουντ, Μπρους Γουίλις, ως «ζωή δίχως χαρά». «Είναι εντελώς μακριά από την αλήθεια» ήταν η αντίδραση της συζύγου του.

Ο διάσημος ηθοποιός του Die Hard αποχώρησε από την υποκριτική τον Μάρτιο του 2022 αφού διαγνώστηκε με αφασία που επηρέασε τις γνωστικές του ικανότητες. Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2023 ότι είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

Η Χέμινγκ Γουίλις είπε σε ένα βίντεο στο Instagram την Κυριακή ότι η αντίδρασή της πυροδοτήθηκε από έναν τίτλο «δόλωμα για κλικς» που «βασικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου».

«Μπορώ απλώς να σας πω, ότι απέχει πολύ από την αλήθεια», είπε η Χέμινγκ Γουίλις. «100% υπάρχει θλίψη και λύπη, υπάρχουν όλα αυτά. Αλλά ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο… είναι γεμάτο με αγάπη, είναι γεμάτο με χαρά, ευτυχία».

Αν και δεν αναφέρθηκε στο Μέσο το οποίο είχε τον συγκεκριμένο τίτλο, είπε: «Όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους, να σταματήσει να φοβίζει τους ανθρώπους, σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους και να τους κάνετε να πιστεύουν ότι μόλις πάρουν τη διάγνωση για κάποιου είδους νευρογνωστική ασθένεια, ότι αυτό είναι, τελείωσε».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη (videos)

Ο Αϊβάζης απαντά στον Λιάγκα για την Κορινθίου: «Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί» (video)

Ένας διαφορετικός Robbie Williams – Έκθεση με έργα τέχνης του star για τις ψυχικές ασθένειες (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:38