search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Bruce Willis: Έτσι είναι η ζωή του ηθοποιού αφότου διαγνώστηκε με άνοια

22.08.2023 20:56
Untitled design – 2023-08-22T205440.450
AP

Η 29χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού, Bruce Willis, Tallulah παραχώρησε μία συνέντευξη στην Vogue στην οποία μίλησε για την καθημερινότητά του αφότου διαγνώστηκε με άνοια.

Ο Bruce Willis διαγνώστηκε πριν μερικούς μήνες με μετωποκροταφική άνοια και ζει έκτοτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερώνεται πλήρως στην οικογένειά του, η οποία τον φροντίζει και βρίσκεται στο πλευρό του.

Η 29χρονη κόρη του αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως εξακολουθεί να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και πάντα την αναγνωρίζει όταν την βλέπει.

«Αυτές τις μέρες, εμπιστευόμαστε τον μπαμπά μου, μπορεί να ανέβει στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ενιαίο χώρο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού ή να καθήσει στο γραφείο του», δήλωσε αρχικά.

«Αυτό το γραφείο ήταν πάντα ένα είδος…διεξόδου» είπε εξηγώντας ότι εκεί καθόταν και ασχολιόταν με ό, τι τον ενδιαφέρει περισσότερο. Και κατέληξε: «Πρόσφατα βρήκα εκεί ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο είχε γράψει, απλά, ”Μάικλ Τζόρνταν”. Μακάρι να ήξερα τι σκεφτόταν».

Διαβάστε επίσης:

Μάργκοτ Ρόμπι: Για διακοπές στη Φολέγανδρο η «Barbie» (Photo)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τον πατέρα του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Κιμούλη: «Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:46