search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Ανησυχία για τον Bruce Willis: Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του

28.07.2023 20:52
BRUCE
AP

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Bruce Willis (Μπρους Γουίλις) αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ, αφότου διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Η κατάσταση της υγείας του ολοένα και χειροτερεύει.

Μετά από αυτό, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Pulp Fiction“, “Armageddon“, “Die Hard” και “The Sixth Sense”, χειροτέρευε συνεχώς και η οικογένεια και οι φίλοι του ήταν υπεύθυνοι να δίνουν ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Μία από τις τελευταίες ενημερώσεις ήρθε από την πρώην σύντροφό του, Maria Bravo, η οποία δήλωσε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται όλο και πιο μακριά από την ανάρρωση.

Συγκεκριμένα, η ίδια συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, το Global Gift Gala, όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Γίνεται όλο και χειρότερα» τόνισε η Bravo. «Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη».

Ο Γουίλις και η Μπράβο, η σχέση των οποίων διήρκεσε δύο χρόνια, γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου, του Planet Hollywood. Παρά τον χωρισμό τους, η Μπράβο μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον ηθοποιό. «Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήθελε καθόλου στην εκπομπή»

Σάκης Κατσούλης: Κατεβαίνει στην πολιτική – Υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη

Βαγγέλης Σερίφης: Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ ο σύζυγος της Στικούδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:47