search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Ο Αϊβάζης απαντά στον Λιάγκα για την Κορινθίου: «Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί» (video)

04.03.2024 09:39
aivazis_korinthiou_ndp
@NDP

Απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα αναφορικά με όσα είπε για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό» έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Διάβασα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του Γιώργου. Ο Γιώργος έχει κάθε δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, είναι δικό του. Απ’ ό,τι διάβασα, είπε ότι δεν ήταν υφιστάμενή του, ήταν επιλογή του εμπορικού. Υφιστάμενοί του, όμως, του Γιώργου, είναι όλοι οι υπόλοιποι. Μπορεί η Μαρία να είχε πρόβλημα. Που σημαίνει ότι σίγουρα ο Γιώργος τους συμβούλευσε, ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Kαι πρόσθεσε: «Να συμβουλευόμαστε το νομικό τμήμα του καναλιού, για να ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί».

Λιάγκας για Κορινθίου: Δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Γιωργος Λιάγκας σχολίασε αναφορικά με την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή του:

«Τώρα στο κομμάτι της Μαρίας Κορινθίου, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή. Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πως να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω, μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: «Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση».

Διαβάστε επίσης:

Ένας διαφορετικός Robbie Williams – Έκθεση με έργα τέχνης του star για τις ψυχικές ασθένειες (photos)

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στο «Μουσικό Κουτί» (video)

Ελένη Φιλίνη: «Δεν ένιωσα ότι αν δεν κάνω παιδί θα ήμουν δυστυχισμένη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:32