search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:34
MENU CLOSE

Η προκατάληψη για τον Ανδρέα Γιώργου Παπανδρέου και μία αναγκαία διευκρίνιση

04.03.2024 06:00
andreas-papandreou-new

Ενόχλησε κάποιους η είσοδος – πολύ προσεκτική και εξόχως διακριτική πρέπει να πω – του Ανδρέα Παπανδρέου στα δημόσια πράγματα.

Ο 42χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου θα εμπλακεί, όπως είναι γνωστό και αποκαλύφθηκε από το topontiki.gr, στην εταιρία του Δήμου της Αθήνας για τον Εθνικό Κήπο.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε μέχρι τώρα ασχοληθεί με τα πολιτικά πράγματα, επιλέγοντας ένα χαμηλό προφίλ και έχοντας βάλει σε προτεραιότητα σπουδές και επαγγελματική δραστηριότητα.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι επιθυμούσε να είναι μακριά, ακόμα και γεωγραφικά, από τον πατέρα του, ώστε να μην θεωρηθεί ότι ανακατεύεται στους πολιτικούς και κομματικούς διαδρόμους. Ήθελε να έχει τη δική του πορεία, διότι ένα τόσο «βαρύ» όνομα η αλήθεια είναι ότι προκαλεί και θετικές και αρνητικές αντιδράσεις. Στην Ελλάδα δε η προκατάληψη είναι το πιο εύκολο σπορ.

Αφού λοιπόν έκανε μία μεγάλη διαδρομή τού δόθηκε η ευκαιρία, σε ένα εντελώς περιφερειακό πεδίο να δοκιμάσει δυνάμεις και να δείξει ικανότητες.

Ελπίζω ότι αυτοί που σήμερα φωνάζουν να έχουν την ίδια «ευαισθησία» και σε γόνους άλλων πολιτικών οικογενειών, που θα κάνουν ανάλογο ή και πιο μεγάλο βήμα από αυτό του Ανδρέα και μάλιστα χωρίς τα ένσημα εκείνου…

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παπανδρέου: Η εξαίρεση της Ουκρανίας νέος κανόνας της αμυντικής μας πολιτικής

Στέφανος Κασσελάκης: Η βόλτα «έκπληξη» με τη Σελήνη στην Αργολίδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχήθηκε στο πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:25