search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:27
MENU CLOSE

Το άρθρο 16 και η… κωλοτούμπα

04.03.2024 15:33
MARINAKHS_ANDROULAKHS_4_3
Eurokinissi

Με το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ στη χώρα να μπαίνει στην τελική ευθεία της ψήφισής του από τη Βουλή, η κυβέρνηση φαίνεται ότι προετοιμάζεται και για το επόμενο βήμα, δηλαδή, την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, με την οποία θα επιτραπεί και η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είπε ότι η αναθεώρηση αυτή θα προχωρήσει, αν δεν υπάρξει ξανά κάποια… κωλοτούμπα, φράση που φαίνεται ότι «δείχνει» προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει δηλώσει ότι δεν θα στηρίξει το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα στη χώρα, παρότι αρχικά είχε διαφανεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα το υποστήριζε.

Διαβάστε επίσης:

Νομοθετική πρωτοβουλία για το ψήφισμα Καρυστιανού ζητάει ο Βασίλης Κόκκαλης

Νέα Αριστερά: Η ΝΔ διαμοιράζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών για στοχευμένες εκλογικές και όχι μόνο καμπάνιες

Αγωνιώδης αντιπερισπασμός από τη ΝΔ για το θέμα Ασημακοπούλου: Κατηγορεί τον Αρβανίτη ότι έγραψε το ψήφισμα της Ευρωβουλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:26