search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Νίκαια: Θρήνος στην κηδεία του 40χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του (Videos)

05.03.2024 14:52
kideia-dolofonia-new

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 40χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του έξω από το σπίτι του στη Νίκαια με την πεθερά του άτυχου άνδρα να ξεσπά σε λυγμούς αναφωνώντας: «Συγχώρεσέ με Στέλιο».

Τραγική φιγούρα, η σύζυγος του 40χρονου, η οποία αντικρίζοντας το φέρετρο με τη σορό του άνδρα της που έπεσε θύμα της μανίας του πατέρα της, κατέρρευσε.

Βυθισμένος στο πένθος και ο πατέρας του θύματος ο οποίος κρατώντας μια φωτογραφία του γιου του στα χέρια, μονολογούσε: «πού φεύγω και σε αφήνω παιδί μου;».

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, ελάχιστα μέτρα από το σημείο που ο 64χρονος δράστης έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου Στέλιου λίγο πριν στρέψει το όπλο προς την πλευρά του και αυτοκτονήσει.

Διαβάστε επίσης:

Στα άκρα η Ιεραρχία για το γάμο των ομόφυλων: Εξετάζει ως και αποχή από την 25η Μαρτίου – Πικρόχολη δήλωση από Αρχιεπίσκοπο

Τεκνοθεσία: Το προφίλ των υποψήφιων θετών γονέων – Αναλυτικά στοιχεία για τις αιτήσεις, πόσες κατατέθηκαν πόσες εγκρίθηκαν

Ερμού: Προφυλακιστέος ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:11