search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:42
MENU CLOSE

Νίκαια: Έστησε καρτέρι στον γαμπρό του και τον εκτέλεσε στη μέση του δρόμου – Πράξη εκδίκησης «βλέπει» η αστυνομία (photos/videos)

01.03.2024 10:53
ektelesi_nikaia

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Νίκαια με θύμα έναν 39χρονο που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην οδό Κυζικου 25, όταν ο 64χρονος πυροβόλησε με δίκανο και σκότωσε τον γαμπρό του στη μέση του δρόμου, έξω από γκαράζ.

Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:23.

Ο δράστης είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και έστησε ενέδρα στον γαμπρό του έξω από το γκαράζ.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για «πράξη εκδίκησης» καθώς ο δράστης φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο τον 39χρονο για το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη και πίστευε ότι η κόρη του με τον γαμπρό του την «έκρυβαν» στη Νίκαια.

Έτσι ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, του έστησε καρτέρι και αφού τον πυροβόλησε στο κεφάλι, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του και έδωσε τέλος στη ζωή του…

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό με πεθερό να εκτελεί τον γαμπρό του, μέσα σε λίγα 24ωρα μετά την άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Απρόκλητη αστυνομική βία σε ακινητοποιημένο φοιτητή – Ένστολος του ρίχνει… κουτουλιά και του χτυπά το κεφάλι στο οδόστρωμα! (video)

Βόλος: Επανέφεραν στη ζωή 5χρονο κορίτσι που έπαθε ανακοπή καρδιάς μπροστά στους γονείς του

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:41