search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:54
MENU CLOSE

Αγία Bαρβάρα: Προφυλακίστηκαν ο 69χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους

28.02.2024 18:31
varvara-new

Προφυλακίστηκε ο 69χρονος δράστης του φονικού στην Αγία Βαρβάρα που πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του. Ο δράστης απολογήθηκε για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Μαζί με τον 69χρονο, τον δρόμο για τις φυλακές πήρε και η σύζυγός του μετά την απολογία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο 69χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του γαμπρού του και πως βρισκόταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Μάλιστα, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, το θύμα τον έβρισε και του επιτέθηκε λεκτικά. Ακόμη, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως δεν είχε καλή σχέση με τον γαμπρό του, καθώς και ότι τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από τον ανακριτή γιατί είχε την καραμπίνα μαζί του και φέρεται να απάντησε πως είχε πάντα μαζί του το όπλο γιατί φοβόταν μην του την κλέψουν.

Η κατηγορούμενη από την πλευρά της σύζυγος του δράστη, φέρεται να ανέφερε στην απολογία της πως εκείνη και σύζυγος της δεν είχαν καλές σχέσεις τον γαμπρό τους.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη, ένας χρόνος μετά: Ρίγη συγκίνησης στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στη Λάρισα για τα 57 θύματα

Τέμπη: «Βοήθεια, είμαστε από κάτω» – Νέο βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τη φονική σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης, θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο – Συγκινούν ο γιος και η σύζυγός του, η ανάρτηση Μπιμπίλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:45