search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Ρόκκος για Θεοδωρίδου: «Αρχικά δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μας – Αργήσαμε πολύ να συνεννοηθούμε» (Video)

05.03.2024 08:38
rokkos-theodoridoy-new

Για την ξαφνική απώλεια του αδερφού του πριν από λίγους μήνες μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος αναφερόμενος μεταξύ άλλων και σε κάποιες συνεργασίες του με κορυφαία ονόματα του χώρου.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα, ο τραγουδιστής επισημαίνει ότι ο πόνος για τον χαμό των αδερφών του είναι τεράστιος και δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει.

«Προσπαθώ πολύ, γιατί πρέπει αλλά ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Είναι δύσκολο, δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπε πολύ η πλάκα που κάναμε» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος σε κάποιες σημαντικές συνεργασίες που έκανε στην πορεία του, ο Στέλιος Ρόκκος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη Ρουβά, τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα, ενώ επισημαίνει ότι δυσκολεύτηκε πολύ να συνεννοηθεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου όταν δούλεψαν μαζί.

«Δύο από τις συνεργασίες που έχω κάνει και πέρασα καλύτερα ήταν αυτή με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Είναι καταπληκτικά παιδιά και τα δύο, έχουν πολύ χιούμορ και έχουμε γίνει και οικογενειακοί φίλοι. Με την Πάολα έχω δουλέψει επτά φορές, έχουμε τρομερή χημεία. Στο τέλος μένουν οι άνθρωποι. Όταν ακούς ότι κάτι πάει να γίνει ανάμεσα σε δύο τραγουδιστές που δεν σε ενδιαφέρουν, μπορεί να πας γιατί σε εξιτάρει η χημεία. Αρχικά στη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν πέρασα καλά, αργήσαμε πολύ να συνεννοηθούμε. Πολλές φορές αν δεν γνωρίζονται δύο άνθρωποι, μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επέμβαση και το όργιο φημών για την υγεία της

Ο Πρόδρομος του Big Brother επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 22 χρόνια

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε 40 και το γιόρτασε με μια… διαφορετική τούρτα γενεθλίων (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:49