search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε αστυνομικό τμήμα – Στο σημείο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής (Videos)

07.03.2024 00:08
londino-fotia-new

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αστυνομικό τμήμα στο Λονδίνο το οποίο έχει εκκενωθεί, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού.

Η οροφή του αστυνομικού τμήματος στο Φόρεστ Γκέιτ έχει «καεί εντελώς», ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με περισσότερα από 30 πυροσβεστικά οχήματα και 175 πυροσβέστες να έχουν σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, η φωτιά βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Kαν σε ανάρτησή του στο «X» ότι οι πολίτες θα πρέπει να «αποφεύγουν την περιοχή» και να κρατούν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους.

Διαβάστε επίσης:

Nέα Υόρκη: Κατεβάζει στρατό η Πολιτεία για την εγκληματικότητα στο μετρό

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την επίθεση στην Οδησσό κατά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ζελένσκι

Εκλογές ΗΠΑ: Οριακό προβάδισμα Τραμπ έναντι Μπάιντεν δείχνουν οι δημοσκοπήσεις – «Αδειάζει» και τους δύο ο Έλον Μασκ για χρηματοδότηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34