search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στο νότιο Λονδίνο (Video)

01.03.2024 21:33
police

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς από αναβάτη μηχανής που καταδιώκεται από την αστυνομία στο νότιο Λονδίνο.

Δύο άτομα υπέστησαν τραύματα από κυνηγετικό όπλο και ένα τρίτο τραυματίστηκε από τη μηχανή, αλλά η ζωή τους δεν απειλείται, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξη αφού η μηχανή δεν σταμάτησε στην περιοχή Clapham λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών.

Ένα πυροβόλο όπλο, που πιστεύεται ότι ήταν κυνηγετικό όπλο, πετάχτηκε από τη μηχανή κοντά στο Clapham Common South Side.

Οι ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή από το σημείο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους εντοπίσουν. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου είπε ότι τα πληρώματα της κλήθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο Clapham Common South Side γύρω στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Λαβρόφ για Λόιντ Όστιν και πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας: «Είπε αυτό που σκεφτόταν»

Βαλένθια: Εφτάψυχος γάτος βρέθηκε ζωντανός στα αποκαΐδια του συγκροτήματος κατοικιών που καταστράφηκε ολοσχερώς 8 ημέρες πριν

Πομπηία: Ανακαλύφθηκε εντυπωσιακή τοιχογραφία του Φρίξου και της Έλλης (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:20