search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:02
MENU CLOSE

Νίκος Αποστολόπουλος: Παντρεύεται τον σύντροφό του – «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου» (Videos)

07.03.2024 11:08
nikos-apostolopoylos-new

Τα σκαλιά του… δημαρχείου πρόκειται να ανεβεί ο Νίκος Αποστολόπουλος, καθώς όπως δήλωσε πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό του το καλοκαίρι.

Μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», ο σχεδιαστής έκανε λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα που νιώθει για τον «εκλεκτό» της καρδιάς του, ενώ επισήμανε ότι τον γνωρίζει λίγο καιρό γιατί αλλιώς μάλλον δεν θα γινόταν αυτός ο γάμος.

Τέλος, δήλωσε πολύ ερωτευμένος, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού από Αθήνα προς Χαβάη.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ την έκανα την πρόταση γάμου εγώ είμαι ο κυνηγός. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση πολύ έρωτα. Δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν, γιατί αν γνωριζόμασταν πολύ καιρό, σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες, έτσι αυτά που γίνονται εκείνη τη στιγμή, έρωτες, one night stand, γάμος, όλα. Πιστεύω πραγματικά ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς».

«Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο»

Λίγο καιρό πριν, ωστόσο, ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε εκφράσει τη δυσκολία του να μείνει με τον ίδιο άνθρωπο για πολύ καιρό, καθώς και ότι βαριέται το σεξ με τον ίδιο παρτενέρ…

«Το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, γι’ αυτό και εγώ δεν μπορώ να κάνω σχέσεις, γιατί μετά από λίγο βαριέμαι. Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο. Το σεξ δεν είναι κάτι που το κάνεις παραγγελία, οπότε όταν υπάρχει στη ζωή μου, πρέπει να έχει μια ποιότητα» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Όταν είχε παντρευτεί γυναίκα

Αυτός ο γάμος, ωστόσο, δεν είναι ο πρώτος για τον Νίκο Αποστολόπουλο, καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος για χρόνια με μια γυναίκα, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται. Μια πανέμορφη Γαλλίδα που την γνώρισα το 1979 και ήμασταν παντρεμένοι μέχρι το 2008, όταν μπήκε ανάμεσά μας ο θάνατος. Ακόμη και σήμερα την αισθάνομαι παντού τη Μιραμπέλ, επικοινωνώ και μιλάω μαζί της» είχε αποκαλύψει ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Διδασκάλου: Μεταμορφώνεται σε Μελίνα Μερκούρη και ενσαρκώνει την αείμνηστη πρωταγωνίστρια (Photos)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έμαθα με τον χειρότερο τρόπο ότι με απατά – Ηχογραφήθηκε η ερωτική πράξη στο κινητό» (Video)

Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει με σκοτεινή κωμωδία και συμπρωταγωνιστές τους Κιάνου Ριβς και Τζόνα Χιλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48