search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:47
MENU CLOSE

Όσκαρ 2024: Παρέλαση… διαμαντιών στο κόκκινο χαλί – Τα κοσμήματα των σταρ του Χόλιγουντ που θα κλέψουν την παράσταση

07.03.2024 21:15
oscar kosmimata diamantia 877- new

Όλα τα βλέμματα θα συγκεντρώσουν τα κοσμήματα που θα φορεθούν στη μεγάλη γιορτή των Όσκαρ την Κυριακή, όταν διάσημες πρωταγωνίστριες ντυμένες με πολυτελή βραδινά φορέματα και αστραφτερά κοσμήματα θα συγκεντρωθούν για τις κορυφαίες τιμητικές διακρίσεις της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Τα διαμάντια και άλλοι πολύτιμοι λίθοι θα λάμψουν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την Κυριακή, στην  φανταχτερή τελετή του Χόλιγουντ  που θεωρείται ως η κλιμάκωση της περιόδου των βραβείων και η μεγαλύτερη επίδειξη πολυτελούς μόδας και κοσμημάτων.

«Νομίζω ότι θα δείτε διαμάντια, διαμάντια και πολλά μεγάλα διαμάντια», δήλωσε στο Reuters η Βικτόρια Ρέινολντς, επικεφαλής γεμολόγος και αντιπρόεδρος του τμήματος προώθησης πωλήσεων στο Tiffany & Co.

«Τα Όσκαρ αποτελούν πάντα, φυσικά, τη βιτρίνα για απίστευτους πολύτιμους λίθους», συμπλήρωσε.

Η Tiffany & Co. είναι ένας από τους πολλούς οίκους κοσμημάτων που θα ντύσουν τους πρωταγωνιστές με λαμπερά περιδέραια, σκουλαρίκια, καρφίτσες και άλλα κομμάτια, δανείζοντάς τους πολύτιμα αντικείμενα τις τελευταίες εβδομάδες.

Η υποψήφια για Όσκαρ Έμιλι Μπλαντ φόρεσε ένα διαμαντένιο κολιέ με φύλλα χρυσού 18 καρατίων και σκουλαρίκια, του σχεδιαστή Ζαν Σλυμπερζέ, στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και των Βραβείων Critics Choice Awards.

Επίσης, η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα φόρεσε ένα σετ με ένα βραχιόλι 18 καρατίων με πορτοκαλί ζαφείρια της Tiffany & Co και παρόμοια λαμπερά σκουλαρίκια στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA.

«Το απίστευτο περιδέραιο με φύλλα του Ζαν Σλυμπερζέ… αποτελεί ένα φανταστικό παράδειγμα του τι βλέπουμε στο κόκκινο χαλί: πανέμορφα διαμαντένια περιδέραια, πολύ όγκο, φαντασία», επισήμανε η Ρέινολντς, προσθέτοντας πως τα μεγάλα σκουλαρίκια αποτελούν επίσης τάση στο κόκκινο χαλί.

Διάσημοι άνδρες, μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για Όσκαρ Κόλμαν Ντονίνγκο και ο σύζυγος της Μπλαντ, ο ηθοποιός Τζον Κρασίνσκι, πρόσθεσαν επίσης λάμψη στα κοστούμια τους με καρφίτσες. Ο Κρασίνσκι φόρεσε μια καρφίτσα του Ζαν Σλύμπερζε από την Tiffany στα βραβεία Critics Choice Awards.

«Είναι.. ένα φανταστικό παράδειγμα του τι φοράνε οι άνδρες, λίγο στυλ, αυτοέκφραση», τόνισε η Ρέινολντς.

«Σίγουρα ένα σμόκιν δείχνει υπέροχο χωρίς αυτό, όμως δείχνει ακόμα καλύτερα με αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Μόρτζος για Λαμπάτο: Ερχόταν στις πρόβες μεθυσμένος, δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι μπεκρής

Η Κιάρα Φεράνι ως τζόκερ στο εξώφυλλο του L’ Espresso – Αποζημίωση θα διεκδικήσει η ινφλουένσερ

Όσκαρ 2024: Τα δώρα που θα πάρουν οι A-listers και οι υποψήφιοι για το βραβείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:46