search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Μόρτζος για Λαμπάτο: Ερχόταν στις πρόβες μεθυσμένος, δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι μπεκρής

07.03.2024 20:57
mortzos_lampatos
NDP

«Εγώ δεν είπα τίποτα κακό για εκείνον. Δεν ξέρω γιατί τα είπε όλα αυτά ο Λαμπάτος. Ίσως το παιδί θέλει να βγάζει τίτλους στα sites», δήλωσε με νόημα ο Γιάννης Μόρτζος για τον Γιώργο Λαμπάτο στη νέα του συνέντευξη στην οποία και μίλησε με λεπτομέρειες για την συνεργασία του η οποία ήταν αρκετά προβληματική σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται.

Ο Γιάννης Μόρτζος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον ηθοποιό στο περιοδικό «Λοιπόν» και περιέγραψε τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη συνεργασία του με τον συνάδελφό του.

«Η γυναίκα μου, Γιούλη Ζήκου αγαπούσε πολύ τον Λαμπάτο. Όταν παίζαμε κάποτε σε μια παράσταση, ερχόταν μετά το τέλος της με την κιθαρούλα του και μας ψυχαγωγούσε. Μιλούσαμε. Είπε λοιπόν, κάποια στιγμή η γυναίκα μου να τον βάλουμε να παίξει κι αυτός στο συγκεκριμένο έργο, γιατί είναι καλός ηθοποιός. Εγώ είπα μετά χαράς και έτσι, ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε», εξήγησε.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αντί να κάνουμε πρόβες, προσπαθούσαμε να τον συνεφέρουμε, γιατί ερχόταν μεθυσμένος. Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι μπεκρής. Και δη σε εμένα, που θέλω τον ηθοποιό να είναι μαθητής».

Τόνισε επίσης, πως ο Λαμπάτος μίλησε άσχημα στη σύζυγό του. «Μιλούσε άσχημα στη Γιούλη, παρότι εκείνη τον είχε προτείνει για τη δουλειά. Την τελευταία φορά που του είπα να φύγει, έβρισε τη Γιούλη, γιατί δεν τολμούσε να βρίσει εμένα. Του είπα “βρε παιδί μου, σου συμβαίνει κάτι κακό;”. Μου απαντούσε “όχι, αλλά μου λες συνέχεια ότι δεν είμαι καλός”. Δεν ήταν όμως, γιατί δεν με άκουγε. Πώς θα έκανα λοιπόν, εγώ την παράσταση;», είπε.

Τέλος, τόνισε: «Ο Πασχάλης Τσαρούχας με άκουγε σαν μαθητούδι κι ο Λαμπάτος έλεγε ό,τι να ‘ναι, επειδή ήταν μεθυσμένος. Μακάρι να βρει τον δρόμο του, αλλά το βλέπω δύσκολο με τον χαρακτήρα που έχει. Ας συνέλθει και να καταλάβει ότι με την τακτική αυτή, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ο ηθοποιός που θα τον ζητούν για δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Η Θεοφανία Παπαθωμά πήρε το πτυχίο της στη Νομική (Video)

Όσκαρ 2024: Τα δώρα που θα πάρουν οι A-listers και οι υποψήφιοι για το βραβείο

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό του – Οι πρώτες εικόνες από το γάμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08