search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:52
MENU CLOSE

Νίκος Οικονομόπουλος: Κίνηση ανθρωπιάς στον Γιώργο Λαμπάτο – Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός

28.02.2024 08:37
oikonomopoylos-lampatos-new

Μια χρηματική βοήθεια ώστε να καταφέρει να στηθεί ξανά στα «πόδια» του έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Γιώργο Λαμπάτο, έπειτα από τη μεγάλη οικονομική περιπέτεια που πέρασε ο ηθοποιός όταν έμεινε χωρίς δουλειά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο τραγουδιστής έστειλε μέσω τρίτου ανθρώπου στον ηθοποιό το ποσό των 2000 ευρώ ώστε να καλύψει τις ανάγκες του.

«Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών. Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρεται πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα» αναφέρει το δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή, στενός φίλος του Γιώργου Λαμπάτου περιγράφει τη στιγμή που ο ηθοποιός συνειδητοποίησε τι έκρυβε μέσα ο φάκελος.

«Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά: Έχασε και τη μητέρα του 5 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα

Τέιλορ Σουίφτ: Η αλλαγή προφοράς της έγινε θέμα μελέτης ακαδημαϊκών

Κωνσταντίνα: «Δεν μπορώ να δω το Famagusta, θα μου ξύσει τις πληγές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13