search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:10
MENU CLOSE

Ρωμανός κατά Κουτσούμπα: Κατάπτυστη για το γυναικείο φύλο η δήλωσή του περί «sugar daddies»

07.03.2024 16:13
romanos 543- new

Στη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα ότι λόγω των υψηλών διδάκτρων κορίτσια αναγκάζονται να αναζητούν «sugar daddies», απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατηγορώντας τον για μία «κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση».

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους «θα αναγκάζονται να αναζητούν “sugar daddies” με τα γνωστά ανταλλάγματα», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Ρωμανός.

«Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση» προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και καταλήγει: «Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου. Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη».

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης για την εταιρία του Κασσελάκη: «Μπορεί να διακοπεί η χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ»

Κόντρα Τσακαλώτου – Γεραπετρίτη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια: Μιλάτε σαν έμπορος- Μετά από 20 χρόνια εντολές δέχομαι μόνο από φοιτητές μου

Βουλή: Αντιπαράθεση με Σαίξπηρ, κακάο και … λουλούδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:10