search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:20
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Γρηγόρης Αρναούτογλου… 3Χ3

08.03.2024 10:50
arnaoutoglou_0803_1460-820_new
credit: ΑΝΤ1

Νέο σχέδιο ετοιμάζεται από τον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κανάλι και παρουσιαστής ανανέωσαν κατά τα λεγόμενα τη σχέση τους με ορίζοντα τριετίας και παράλληλα ο Αρναούτογλου θα έχει τριπλή εμφάνιση στο πρόγραμμα του καναλιού.

Δηλαδή, ο παρουσιαστής θα συνεχίσει με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το βραδινό τοκ σόου «The 2night show» και συντόμως ετοιμάζεται να πάρει τους δρόμους και τα βουνά, για να τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που είχε κατά νου, ανάλογη με εκείνη («Όμορφος κόσμος») που έκανε πολύ παλαιότερα.

Οι αρχικοί σχεδιασμοί αφορούν σε κύκλο δέκα εκπομπών, τα γυρίσματα υπολογίζεται να αρχίσουν σε περίπου ένα μήνα και τα επεισόδια θα βγαίνουν στον αέρα τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση.

Στα οδοιπορικά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει συνταξιδιώτη τον Διονύση Κυπριώτη, floor manager της εκπομπής «The 2night show» οι οποίοι έχουν αναπτύξει καιρό τώρα, κώδικα επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Σάλος στο Twitter με το τραγούδι της Ελλάδας – Δίχασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι (Video)

Το Google Doodle αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Τι συμβολίζει, πότε καθιερώθηκε (videos)

Ο «Σασμός» κέρδισε την τηλεθέαση και το Champions League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:20