search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Χαμός στα social media για τους «sugar daddies» του Κουτσούμπα – «Χυδαίο το σχόλιο» λέει ο Μαρινάκης

08.03.2024 09:45
koutsoubas

Σάλο στα social media και θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα προκάλεσε η αποστροφή του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή, σύμφωνα με τον οποίον «νέες κοπέλες, φοιτήτριες, για να πληρώσουν τα δίδακτρα» θα αναγκάζονται να αναζητούν «sugar daddies», με τα γνωστά «ανταλλάγματα».

Για σεξιστικό, χυδαίο και προσβλητικό σχόλιο του έκανε λόγο σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, λέγοντας ότι «πρόκειται για γελοία αποστροφή του κ. Κουτσούμπα γιατί ξέρει ότι το νομοσχέδιο στηρίζει το δημόσιο πανεπιστήμιο και αυτό που κάνει το υπουργείο με την ρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια δεν είναι υποχρεωτικό». «Δεν πρόκειται να παραβιάσουμε ποτέ το Σύνταγμα. Έκτος από δημόσια παιδεία θα έχουμε και δωρεάν παιδεία» ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Έντονες ήταν και χθες οι αντιδράσεις που ακολούθησαν την αποστροφή Κουτσούμπα και από τα κόμματα, αλλά και στα social media όπου έγινε χαμός.

Από την πλευρά του ΚΚΕ δεν υπήρξε κάποια αναδίπλωση, αντιθέτως, επέμεινε με ανακοίνωσή του, ενώ δόθηκε συνέχεια και κάποιες ώρες αργότερα, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος, επέμεινε στην αναφορά αυτή και σήκωσε κι άλλο τους τόνους μιλώντας «εκπόρνευση» των παιδιών στην προσπάθεια να πληρώσουν δίδακτρα και μετατροπή των κοριτσιών σε «συνοδούς πολυτελείας».

Διαβάστε επίσης

Δημοσκόπηση ALCO: Τα Τέμπη και το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο «πληγώνουν» τη Νέα Δημοκρατία στο δρόμο για τις ευρωεκλογές

Τέμπη: Ερώτηση Κουντουρά σε Κομισιόν για την ασφάλεια των σιδηρόδρομων

Κατσιβαρδάς: Από «Σπαρτιάτης» υπέρμαχος των ιδιωτικών πανεπιστημίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09