search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:04
MENU CLOSE

Κατσιβαρδάς: Από «Σπαρτιάτης» υπέρμαχος των ιδιωτικών πανεπιστημίων

07.03.2024 21:01
KATSIVARDAS

Στη σωστή κατεύθυνση βρίσκεται το νομοσχέδιο για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαρ. Κατσιβαρδάς, ο οποίος δήλωσε ότι θα το υπερψηφίσει.

Υπενθυμίζεται ότι o βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ανεξαρτητοποιήθηκε τον Ιανουάριο, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τους «Σπαρτιάτες», ενώ τον Φεβρουάριο, έδωσε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων στην εισαγγελέα του Αρείου πάγου, η οποία διενεργεί ποινική προκαταρκτική έρευνα για τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί «δον Κορλεόνε και greek mafia».

Ο κ. Κατσιβαρδάς εξέφρασε τη διαφωνία του στη θέση περί αντισυνταγματικότητας, που διατύπωσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κάνοντας μάλιστα λόγο για ανάγκη εναρμόνισης με το ενωσιακό δίκαιο για την ελευθερία εγκατάστασης επιχειρήσεων και την ακαδημαϊκή ελευθερία ίδρυσης εκπαιδευτηρίων στα οποία περιλαμβάνονται και τα πανεπιστήμια.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Αυγέρη για τους sugar daddies του Κουτσούμπα: Ας περιμένουν οι γυναίκες… Τι θα πει αύριο το ΚΚΕ για την 8η Μαρτίου!

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Στις 11 το πρωί της Παρασκευής η ομιλία Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο

Περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας γιατί «καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει πόλεμος» – «Ήταν πολύ άγριο» λέει ο Μητσοτάκης για την Οδησσό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03