search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:30
MENU CLOSE

Δώρα Αυγέρη για τους sugar daddies του Κουτσούμπα: Ας περιμένουν οι γυναίκες… Τι θα πει αύριο το ΚΚΕ για την 8η Μαρτίου!

07.03.2024 19:20
avgeri

Στη φράση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  περί «sugar daddies» που άναψε φωτιές, αναφέρθηκε με ανάρτησή της στο Twitter η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Η κ. Αυγέρη έγραψε στο Twitter: «Ας περιμένουν οι γυναίκες… Τι θα πει αύριο το ΚΚΕ για την 8η Μαρτίου!»

Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είπε, απευθυνόμενος προς το ΠΑΣΟΚ για το σκανδιναβικό μοντέλο που προτείνει: «Για το ανέκδοτο του σκανδιναβικού μοντέλου ούτε οι Σκανδιναβοί δεν σας πιστεύουν, καθώς λόγω των διδάκτρων κορίτσια αναγκάζονται να αναζητούν sugar daddies».

Διαβάστε επίσης:

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Στις 11 το πρωί της Παρασκευής η ομιλία Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο

Περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας γιατί «καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει πόλεμος» – «Ήταν πολύ άγριο» λέει ο Μητσοτάκης για την Οδησσό

«Πέφτουν τα προσωπεία» – Άναψαν τα αίματα για τους «sugar daddies» του Κουτσούμπα – Σεξιστική είναι η αποσιώπηση και η ανοχή, απαντά το ΚΚΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:27