search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:45
MENU CLOSE

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Έχω βγάλει τα χρήματά μου νόμιμα στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα – Βλέπει κυλιόμενες μετρήσεις και φοβάται;

11.03.2024 21:20
KASSELAKIS

Την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα … Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο του πρωθυπουργού, στην ομιλία του στο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς είπε ότι «ο νέος αρχηγός έχει σηκώσει δικό του μπαϊράκι. Ίσως γιατί έχει να σηκώσει δικό του σταυρό με όσα ανακαλύπτονται εναντίον του για τα οικονομικά του. Στον ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν το 2016 έναν νόμο για τον Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη. Επί μήνες ερωτάται, αν έχει εταιρίες στο εξωτερικό κάτι που παραβιάζει τη διάταξη και αυτός λέει ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του. Όμως οι εταιρίες δανείζουν το κόμμα του», προσθέτοντας ότι «μια τέτοια παράταξη ούτε το ηθικό πλεονέκτημα, ούτε το κράτος δικαίου μπορεί να κάνει σημαίες της».

Διαβάστε επίσης:

Γεραπετρίτης: Visa express σε Τούρκους πολίτες – Η πρώτη φάση του προγράμματος θα ξεκινήσει σε 5 νησιά

Σακελλαροπούλου για τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Σε μια δημοκρατία ίσης ελευθερίας δεν είναι ανεκτή η βία

Εξεταστική για Τέμπη: Νέο «σόου» Ζωής Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα της Ολομέλειας – Συνέχισε να ζητάει επίμονα το λόγο και να φωνάζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:45