search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:30
MENU CLOSE

Βρετανία: Το «αυτογκόλ» της Κέιτ και το «βιτριόλι» της Μέγκαν

12.03.2024 16:31
kate middleton – meghan markle – new

Η Κέιτ Μίντλετον έβαλε «ένα ηχηρό αυτογκόλ» με την πειραγμένη φωτογραφία με τα παιδιά της και το φιάσκο που προκάλεσε, παρότι είχε καλές προθέσεις. Η εκτίμηση αυτή ανήκει σε κάποιον από το φιλικό της περιβάλλον, τον οποίον επικαλείται η Mirror.

Και η Sun γράφει πως πηγές από το περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, σημειώνουν πως το λάθος της Κέιτ ήταν κάτι «που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν».

Όπως κι αν διαβάσει κάποιος το θέμα που προκάλεσε η ατυχής έμπνευση της Κέιτ να πειράξει την φωτογραφία με τα παιδιά της, το βέβαιο είναι πως «βύθισε την βασιλική οικογένεια σε κρίση».

Η μελλοντική βασίλισσα λέγεται πως βρίσκεται σε «αναστάτωση», ενώ η μόνη πρόθεσή της, κατά την πηγή που επικαλείται η Mirror, ήταν να δείξει τα παιδιά της χαρούμενα. Η Κέιτ εξέφρασε τη λύπη της για την «σύγχυση» που προκάλεσε με την ψηφιακή επεξεργασία της φωτογραφίας της, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χθες το βράδυ απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το θέμα, αφήνοντας στην ουσία περισσότερες σκιές και δίνοντας τροφή για θεωρίες συνωμοσίας.

Ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κρίσεων, Μαρκ Μπορκόβσκι επισήμανε ότι είναι ανάγκη για το παλάτι να δώσει στη δημοσιότητα την μη επεξεργασμένη  εκδοχή της επίμαχης φωτογραφίας για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης.

«Είναι λογικό στο σπίτι της να παίζει με τον υπολογιστή και να χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, αλλά αν θέλουν να ανακτήσουν οποιοδήποτε είδος εμπιστοσύνης, πρέπει να δώσουν στη δημοσιότητα την πρωτογενή φωτογραφία. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακό αν έχουν κάνει απλά κάποιες τροποποιήσεις. Η βασιλική οικογένεια είναι ένας δύσκολος οργανισμός ως προς τη διαχείριση από άποψη δημοσίων σχέσεων. Είναι υπό πίεση κι αυτό ήταν ένα τεράστιο αυτογκόλ», δήλωσε στη Mirror ο Μαρκ Μπορκόβσκι. 

Το … δηλητήριο της Μεγκ

Αλλά το «αυτογκόλ» της Κέιτ έδωσε … πάσα στην Μεγκ και στον Χάρι, για να σημειώσουν με βιτριολική διάθεση ότι η Μέγκαν «δεν θα έκανε τέτοιο λάθος».

Πηγή την οποία επικαλείται η Page Six ανέφερε πως αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν κάνει τέτοιου είδους επεξεργασία δικής τους φωτογραφίας, τότε «θα τους είχαν εξαφανίσει».

«Δεν ισχύουν όμως οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια», δήλωσε η ίδια πηγή στην page Six, προσθέτοντας: «Τέτοιο λάθος δεν θα το έκανε ποτέ η Μέγκαν … έχει γερακίσιο μάτι και είναι απίστευτη προσεκτική στις λεπτομέρειες».

Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνείται ως τώρα να δώσει στη δημοσιότητα την πρωτογενή φωτογραφία της Κέιτ με τα παιδιά της και επιχειρώντας να απαντήσει στις διάφορες θεωρίες που έχουν κυκλοφορήσει, διαβεβαίωσε ότι «η οικογένεια πέρασε την Ημέρα της Μητέρας μαζί και είχε μια θαυμάσια μέρα».

«Είναι ολοένα και πιο δύσκολο για το κοινό να πιστέψει έστω και μια λέξη από αυτές που λένε», σχολίασε ο Όμιντ Σκόμπι, ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν.

Διαβάστε επίσης:

Ζελένσκι για Οδησσό: Ο Πούτιν πρέπει να είναι άρρωστος – Ήθελε να ρίξει σε εμένα ή είχε άλλη πρόθεση;

Μπουρλότο στην ΕΕ: Μήνυση κατά της Κομισιόν θα καταθέσει το Ευρωκοινοβούλιο για τον Όρμπαν – Η δύσκολη θέση της ντερ Λάιεν

Μεσανατολικό: Σοκαριστικό βίντεο του BBC από τη Γάζα – Βασανιστήρια σε γιατρούς από τον ισραηλινό στρατό (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06