search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με τη φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι – Τα πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη» (Photos)

11.03.2024 08:46
mintleton-photo-new

Σε θρίλερ μετατρέπεται το ζήτημα της Κέιτ Μίντλετον με τις φήμες που κάνουν λόγο για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της να παίρνουν ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε η απόφαση μεγάλων φωτοειδησεογραφικών πρακτορείων να αποσύρουν την πρώτη επίσημη φωτογραφία της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά τους είναι «πειραγμένη».

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε ακολούθως, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Μίντλετον από τα Χριστούγεννα η οποία δόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Σε αυτή βλέπουμε την Κέιτ Μίντλεντον καθισμένη σε μια καρέκλα να ποζάρει αγκαλιά με τα τρία της παιδιά.

«Για τις θερμές ευχές και τη συνεχή στήριξη, τους τελευταίους δύο μήνες» ανέφερε η λεζάντα, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κλείνει με μια ευχή για τη Γιορτή της Μητέρας.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσιγκτον η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο παλάτι του Ουίνδσορ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας με φωτογράφο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με το παλάτι να ισχυρίζεται από την πλευρά του ότι η εν λόγω επέμβαση δεν σχετιζόταν με κάποια μορφής καρκίνο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει κάποια απάντηση σχετικά με την απόφαση των πρακτορείων να αποσύρουν την εν λόγω φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη» (Video)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τις κόρες του: «Μου έχουν πει και κάνει άβολα πράγματα» (Video)

Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να γίνομαι βορά στην κάθε παρουσιάστρια που θέλει να πουλήσει ακτιβισμό στην πλάτη μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:21