search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:06
MENU CLOSE

Μενίδι: Νέο βίντεο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος – «Η ψυχολογική του κατάσταση είναι άσχημη»

13.03.2024 19:32
menidi-troxaio-new

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ώρα που ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπέρασε το γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί εκινείτο το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Το ρολόι δείχνει 5:13:47. Δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην εργασία τους.

Παράλληλα, εικόνες που μετέδωσε ο Alpha φαίνονται τα ΙΧ τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά το τροχαίο. «Το άσπρο αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τελείως. Το άλλο είχε γυρίσει ανάποδα με τη μούρη προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα είχε δύο πυροσβεστικά που προσπαθούσαν να κάνουν τον απεγκλωβισμό» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 19χρονος οδηγός του λευκού οχήματος και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες στο οποίο ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δε τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Και τώρα το ψάχνουμε» υποστηρίζει το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Τι είπε ο πατέρας 19χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα

Ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στις Αχαρνές, τόνισε στο «Tlive»: «Στη δουλειά του πήγαινε ο γιος μου, όπως κάθε μέρα. Καλό παιδί, τίμιο. Τα όνειρα ζωής δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα. Είχε τελειώσει τις σπουδές και δούλευε σε μια κάβα. Σπούδασε ψυκτικός».

Μητέρα 19χρονου τραυματία: «Έπεσα πάνω στα παιδιά», έλεγε ο Γιάννης

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 19χρονου τραυματία οδηγού, για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον γιο της, αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Το παιδί με πήρε κατευθείαν τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, ήρθε ένας και μας χτύπησε από την αντίθετη πλευρά. Ήρθε πάνω μας, μας έχει πετάξει στην κολώνα. Έχω χτυπήσει και εγώ, και ο Αντώνης πονάει πάρα πολύ”. Του είπα έρχομαι. Μόλις πήγα εκεί, και τα δύο παιδιά ήταν κάτω. Φώναζε ο Αντώνης “πονάω, βοηθήστε με”, ενώ ο Γιάννης έλεγε “έπεσα πάνω στα παιδιά”».

Μιλώντας για το 19χρονο παιδί της, είπε πως «ο Ανδρέας είναι καλύτερα. Έχει ράμματα στην μύτη, στο σαγόνι, στο αυτί, έχει γρατζουνιές παντού. Περιμένουμε τώρα να γίνει το χειρουργείο για τον αστράγαλό του. Σημασία έχει ότι το παιδί είναι ζωντανό. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ρωτάει συνέχεια για τον Αντώνη. Δεν του έχω πει ότι πέθανε. Δεν του έχουν πει τίποτα. Είναι μπερδεμένος. Με ρώτησε “ο Αντώνης έφυγε;” και άρχισε να κλαίει, ενώ ρωτάει και τους φίλους του “έχετε κανένα νέο από τον Αντώνη;”».

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Την απελευθέρωση των αυτόκλητων «σερίφηδων» ζητά εισαγγελέας – «Ήταν εθελοντές περιφρούρησης»

Λήξη συναγερμού για την ύποπτη βαλίτσα έξω από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Συγκέντρωση οργής στον Κολωνό για την πρόταση απαλλαγής του Μίχου – Σφοδρές αντιδράσεις από πολίτες και φορείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51