search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:21
MENU CLOSE

Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέλος της συμμορίας των γιων του «Ελ Τσάπο»

13.03.2024 19:56
el.venizelos-new

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Ελ. Βενιζέλος» εντοπίστηκε μέλος της συμμορίας «Λος Τσαπίτος» των γιων του μεξικανού βαρώνου ναρκωτικών Ελ Τσάπο.

Ο Μεξικανός που πιάστηκε στο αεροδρόμιο, συνελήφθη όταν επέστρεφε από την Αυστρία στις 18 Μαρτίου του 2023, όπου είχε πάει για να βρει όπλα, σύμφωνα με το MEGA.

Το γεγονός αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία όχι μόνο στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στην Ιντερπόλ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του μεξικανικού Τύπου, τα μέλη του καρτέλ αναζητούν βαρύ οπλισμό που έχει στη διάθεσή του μόνο ο στρατός της χώρας.

Ο καταζητούμενος που πιάστηκε στην Αθήνα είχε επικηρυχθεί με 1 εκ. δολάρια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Αμερική.

Υπενθυμίζεται πως το καρτέλ της Σιναλόα, ανήκει στον διαβόητο «Ελ Τσάπο» Χοακίν Γκουσμάν, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών του πλανήτη. Οι γιοι του με τους «Λος Τσαπίτος» αναβίωσαν την αυτοκρατορία του πατέρα τους (που είναι φυλακή) εισάγοντας τεράστιες ποσότητες φαιντανύλης.

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις για την αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Αν είχε επικοινωνήσει με εμάς, θα του είχαμε βρει αμέσως φάρμακο» (video)

Ξεκινούν από 1η Απρίλιου τα δύο νέα χαράτσια στις διαγνωστικές εξετάσεις στον ιδιωτικό τομέα – Δωρεάν στο ΕΣΥ

Την στήριξη της Εκκλησίας στην προώθηση των μεταμοσχεύσεων ζητά ο ΠΙΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:20