search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Σοκ στην Τουρκία από διπλή γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο και την κόρη του (photo/video)

14.03.2024 11:30
gynaikoktonia_tourkia
αρχείου AP

Δίπλη γυναικοκτονία με δράστη έναν 46χρονο άνδρα ο οποίος σκότωσε την σύζυγό του με 16 μαχαιριές και την κόρη του με 12 σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Ερζερούμ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με μαχαίρι τη 44χρονη νοσοκόμα σύζυγό του Καντριγιέ μετά από καβγά και την 20χρονη κόρη του, Ασουντέ, όταν αυτή προσπάθησε να τον σταματήσει.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στις 00:20 σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο Ερζερούμ.

Όπως ανέφεραν στα μέσα τούρκοι αξιωματούχοι, ο 46χρονος άντρας, που εργαζόταν για 23 χρόνια ως καθηγητής γεωγραφίας σε σχολείο, περίμενε να πέσουν για ύπνο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για να ξεκινήσει καβγά με τη σύζυγό του, για την οποία υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Στο άκουσμα του καβγά η Ασουντέ, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, πήγε στο υπνοδωμάτιο που βρίσκονταν οι γονείς της.

Κάποια στιγμή ο Ζουλκούφ, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα μαχαίρι για το ψωμί από την κουζίνα και επιτέθηκε στη γυναίκα του αλλά και την κόρη του που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Οι αδελφές του Μποσκούν, που άκουσαν τις φωνές, παρενέβησαν καταφέρνοντας να τον αφοπλίσουν, ωστόσο εκείνος έτρεξε ξανά στην κουζίνα, πήρε ένα άλλο μαχαίρι και επιτέθηκε ξανά στα θύματα του.

Μητέρα και κόρη κατέρρευσαν αιμόφυρτες και ο Ζουλκούφ Μποσκούν τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί κάποιες ώρες αργότερα.

Κατά τον έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα του δράστη έφερε 16 τραύματα από μαχαίρι και η κόρη της 12.

Ο 46χρονος σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν με ψυχιατρικά προβλήματα.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Αδιανόητο! Μοναχός… δέρνει γυναίκα με ζώνη μέσα στη Μονή Αββακούμ (video)

Γάζα: Λιμοκτονούν οι άμαχοι, με το «σταγονόμετρο» η ανθρωπιστική βοήθεια

Γάζα: Ο 13χρονος Παλαιστίνιος «τρομοκράτης» με τα… βεγγαλικά – Τα εγκλήματα του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη (σκληρές εικόνες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:29