search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Κύπρος: Αδιανόητο! Μοναχός… δέρνει γυναίκα με ζώνη μέσα στη Μονή Αββακούμ (video)

14.03.2024 09:59
avvvakoum

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα λόγω των οικονομικών και ροζ σκανδάλων, δείχνει έναν μοναχό να χτυπά με ζώνη μια γυναίκα μέσα στο προαύλιο του μοναστηριού…

Στο βίντεο που έφερε στο φως το κυπριακό κανάλι «ΣΙΓΜΑ» και συγκεκριμένα η εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» φαίνονται αρχικά δύο μοναχοί να λογομαχούν με τη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εθελόντρια καθαρίστρια.

Ο ένας από τους δύο σε έξαλλη κατάσταση ουρλιάζει ασταμάτητα στη γυναίκα να φύγει ενώ ο άλλος προσπαθεί να τον συγκρατήσει…

Κάποια στιγμή και ενώ η γυναίκα έχει γυρισμένη την πλάτη της, ο μοναχός της επιτίθεται και τη χτυπά με μια ζώνη δύο φορές… Ο μοναχός μάλιστα έχει τόση μανία που από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων αποκολλάται η αγκράφα!

Η γυναίκα αποχωρεί κουτσαίνοντας με τον μοναχό ακόμη σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει ότι βαρέθηκε και ότι ξεκίνησε να διώχνει κόσμο πριν δυο ώρες και είναι κουρασμένος….

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 5,4 βαθμών στα σύνορα Βοσνίας-Μαυροβουνίου

Γάζα: Λιμοκτονούν οι άμαχοι, με το «σταγονόμετρο» η ανθρωπιστική βοήθεια

Κομισιόν: «Ευθεία απειλή» στις κοινωνίες μας τα «ανησυχητικά περιστατικά» στη Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:30