search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Νέο ομοφοβικό άρμα για Κασσελάκη στη Λακωνία

18.03.2024 17:22
kasselakis karnavali

Νέο περιστατικό ομοφοβικής απεικόνισης του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώθηκε στη Λακωνία αυτή τη φορά, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελεί κεντρικό θέμα άρματος του καρναβαλιού με την επιγραφή «κορίτσια ο Στέφανος», κατά την καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής στις Κροκεές.

Υπενθυμίζεται πως παρόμοιες απαράδεκτες εικόνες καταγράφηκαν στην Κέρκυρα, όπου πολιτιστικοί σύλλογοι και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων – για να μαθαίνουν τα παιδιά – στα Μωραΐτικα έδωσαν ρεσιτάλ ομοφοβίας με το περιτύλιγμα της σάτιρας, ταυτόχρονα σχεδόν με τα τρανφοβικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης.

Καρικατούρα καρνάβαλος στη «γιορτή» ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, απεικονιζόμενος με χυδαίο τρόπο, με μια φωτογραφία του βαμμένη στα χείλια, γυναικείο εσώρουχο και ανοικτά πόδια με λεμόνια αντί για γεννητικά όργανα.

Διαβάστε επίσης:

TikToker Tzane: Τι είπαν οι YouTubers που ήταν μαζί του – «Τον έβλεπα να πέφτει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα»

Μαρία Καρυστιανού: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξανά, μαζί με 1,3 εκατ. υπογραφές – Δείτε ζωντανά

Πάτρα: 88 συλλήψεις μόνο το Σαββατοκύριακο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:38