search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:34
MENU CLOSE

Τέμπη – Μαρία Καρυστιανού: Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Ευρωκοινοβούλιο – «Θα την αλλάξουμε την Ελλάδα το χρωστάμε στα παιδιά μας»

18.03.2024 20:43
karustianou

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο για να υποστηρίξει την πρόεδρο του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023» Μαρία Καρυστιανού και τους συνεργάτες της η οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στη δικαίωση μετά τη σημερινή μέρα καθώς η υπόθεση των Τεμπών θα εξεταστεί σε δυο επιτροπές.

«Όλοι μαζί θα την αλλάξουμε την Ελλάδα το χρωστάμε στα παιδιά μας» ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού έξω από το Ευρωκοινοβούλιο. Η φράση της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και σηματοδοτεί άλλο ένα βήμα πιο κοντά στη δικαίωση για το έγκλημα των Τεμπών.

Με ομόφωνη απόφαση της επιτροπή PETI, η αναφορά θα παραπεμφθεί στις αρμόδιες επιτροπές του ευρωκοινοβουλίου, στην TRAN και στην LIBE, θα παραμένει ανοιχτή και θα συζητηθεί γραπτή, ενημερωμένη απάντηση από την ευρωπαϊκή επιτροπή.

Η συζήτηση έληξε με έντονα συναισθήματα και ρίγη συγκίνησης, καθώς αρκετός κόσμος βούρκωσε κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής ομιλίας της Μαρίας Καρυστιανού. Όταν τελείωσε την ομιλία της δέχτηκε θερμά χειροκροτήματα.

Στο πλευρό της ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Αρβανίτης, τόνισε ότι πρόκειται για μεγάλη νίκη καθώς πλέον η υπόθεση θα εξεταστεί σε δυο επιτροπές.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα

Κίνηση στους δρόμους: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων – Ουρές χιλιομέτρων στις Εθνικές Οδούς (Live χάρτης)

Ρόδος: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Διαγόρας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:34