search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:42
MENU CLOSE

Ρόδος: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Διαγόρας»

18.03.2024 19:04
aerodromio rodos

Αεροσκάφος Αirbus 300-330 της γερμανικής εταιρείας Lufthansa, που ταξίδευε από τη Φρανκφούρτη στο Ντουμπάι, προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου λίγο πριν τις 6 σήμερα το απόγευμα.

Μετά από 2:30 ώρες πτήσης και μόλις μερικά ναυτικά μίλια μετά τη Ρόδο, o κυβερνήτης είδε ένδειξη «πρόβλημα στα ηλεκτρονικά» του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να ζητήσει επείγουσα προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ζήτησε αρχικά άδεια προσγείωσης στο τουρκικό αεροδρόμιο του Ντάλαμαν αλλά λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε εκ νέου από τον πύργο ελέγχου την άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου όπως και έγινε.

Στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός και ετοιμάστηκαν πυροσβεστικά οχήματα καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του αεροσκάφους ή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλά για λόγους ασφαλείας τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπουν διεθνείς κανονισμοί.

Η προσγείωση έγινε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και μηχανικοί αναμένεται να ελέγξουν το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Επεισόδιο με τέσσερις τραυματίες στον Πολύγυρο – Δέχτηκαν επίθεση από 15 άτομα

Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για τη μεγάλη επιστροφή – Τι ισχύει

Πάτρα: 88 συλλήψεις μόνο το Σαββατοκύριακο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:41