ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:58
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Να απολογηθεί στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης για την απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών

19.03.2024 13:44

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απολογηθεί για την απόπειρα συγκάλυψης. Να μη διανοηθεί να κρυφτεί πίσω από τους υπουργούς του», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή επί του πορίσματος της Εξεταστικής για τα Τέμπη.

Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι η Νέα Αριστερά την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε πρόταση νόμου ώστε οι υπογραφές των πολιτών να μπορέσουν να φτάσουν στη Βουλή. «Αύριο συζητείται στην Ολομέλεια το πόρισμα της Εξεταστικής για τα Τέμπη. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απολογηθεί για την απόπειρα συγκάλυψης. Να μη διανοηθεί να κρυφτεί πίσω απ’ τους υπουργούς του», τόνισε. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «οφείλει να αναλάβει επιτέλους την πολιτική ευθύνη». «Κρίνεται το μέλλον της δημοκρατίας μας και εμείς θα το λέμε μέχρι τελευταία στιγμή: το έγκλημα των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Επιμένει στις διαγραφές φοιτητών που «παρανομούν»

Μαρία Καρυστιανού: Δεν υπάρχει καθόλου ηθική στην κυβέρνηση μας – Ζητάμε το αυτονόητο – Το ψήφισμα είναι κοινωνική εντολή (video)

Απάντηση του ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: «Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων»

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46
Exit mobile version