search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:12
MENU CLOSE

Νότια Αφρική: Τρομακτική επίθεση κροκόδειλου σε φύλακα ζωολογικού κήπου (Video)

20.03.2024 11:43
crocodile new

Ένας κροκόδειλος μήκους 4,5 μ. επιτέθηκε σε φύλακα ζωολογικού κήπου μπροστά στο έντρομο κοινό. Η επίθεση έγινε στη Νότια Αφρική και καταγράφηκε απο κινητό τηλέφωνο

Ο έμπειρος χειριστής ερπετών παρουσίαζε ένα σόου σε δεκάδες επισκέπτες στο θεματικό πάρκο Crocodile Creek όταν δέχθηκε την άγρια επίθεση.

Λίγες στιγμές νωρίτερα o φύλακας του ζωολογικού κήπου χτυπούσε τον κροκόδειλο με ένα ραβδί, με αποτέλεσμα το πελώριο ερπετό να εκνευριστεί και τινάζοντας το κεφάλι να τον δαγκώσει.

Οι επισκέπτες παρακολουθούσαν πανικόβλητοι τη σκηνή με τον κροκόδειλο του Νείλου – το μεγαλύτερο ζωντανό ερπετό με την πιο ισχυρή δύναμη δαγκώματος στον κόσμο – να μην αφήνει το θύμα του να ξεφύγει.

Έχοντας κλείσει τα σαγόνια του ακριβώς κάτω από τη μέση του φύλακα, τον έσυρε στο έδαφος, πριν τρέξει ένας δεύτερος, ελαφρώς μικρότερος, κροκόδειλος για να συμμετάσχει στην επίθεση.

Τρομοκρατημένοι τουρίστες ζητούσαν ουρλιάζοντας βοήθεια προτού το θηρία χαλαρώσει το δάγκωμα επιτρέποντας στον φύλακα να σηκωθεί και να απομακρυνθεί αφήνοντας πίσω του μια λίμνη αίματος στο έδαφος του ζωολογικού κήπου στην επαρχία Κβα Ζούλου, βόρεια του Ντέρμπαν.

Ο φύλακας λίγο έλειψε να χάσει τα γεννητικά του όργανα από την επίθεση του κροκόδειλου
Λαβωμένος στο μηρό και το χέρι από το δάγκωμα του κροκόδειλου ο φύλακας διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για ράμματα.

Διαβάστε επίσης

Κέιτ Μίντλετον: Εργαζόμενος στην κλινική που νοσηλευόταν προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο

ΗΠΑ: Βαριές ποινές σε ρατσιστές αστυνομικούς που βίασαν, βασάνισαν και πυροβόλησαν δύο αφροαμερικανούς (photos/videos)

Pattie Boyd: Η μούσα του George Harisson και η «Layla» του Eric Clapton, βγάζει στο σφυρί τα ερωτικά τους γράμματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58