search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Στο χθεσινό ντέρμπι τηλεθέασης ΑΝΤ1-Mega το σκορ ήταν 1-0

21.03.2024 13:54
tiletheasi-new

Με διαφορά… μύτης πήρε την πρόκριση τις προτιμήσεις των τηλεθεατών ο ΑΝΤ1 από το Mega την Τετάρτη και φαίνεται πως η τάση για το κανάλι του Αμαρουσίου τείνει να διαμορφωθεί σε κατάσταση.

Από την παρατήρηση δεδομένων της Nielsen το τελευταίο- αρκετό- διάστημα αφενός ο ΑΝΤ1 έχει μπει με φορά στην διεκδίκηση της μερίδας του λέοντος, αφετέρου παρουσιάζει περι τα μέσα της εβδομάδας ιδιαιτέρως υψηλές επιδόσεις.

Κάτι ανάλογο συνέβη μεταξύ Alpha και Σκάι, με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς να βγαίνει τρίτο στις προτιμήσεις για την Τετάρτη με διαφορά μόλις 0,1% από το κανάλι του Φαλήρου.

Στο μεταξύ τα δύο κανάλια, ο Alpha και ο Σκάι, μάζεψαν περισσότερο κόσμο στις συχνότητες του, συγκριτικά με την ακριβώς με την προηγούμενη ημέρα.

Αντιθέτως, υποχώρηση σημειώθηκε στο μερίδιο του Star.  Κάτω από το 5,5% διαμορφώθηκε το μερίδιο της ΕΡΤ1 ενώ την Τρίτη προσέγγιζε το 6%. Αμετάβλητο το κομμάτι του Open  από την πίτα τηλεθέασης, το ίδιο και του Μακεδονία TV, αλλά και της ΕΡΤ2. Ένα «κλικ» πριν το 2% το μερίδιο της ΕΡΤ3.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ετοιμάζεται σειρά για την αθέατη ζωή της Μαρίας Κάλλας – Ηθοποιός έκπληξη σε κρίσιμο ρόλο

BAFTA 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών βραβείων – Μεγάλη επιτυχία για το Netflix

Τηλεθέαση 19/3: Σαρακοστή με «Γη της ελιάς» στην κορυφή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:12