search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Τηλεθέαση 19/3: Σαρακοστή με «Γη της ελιάς» στην κορυφή

20.03.2024 16:44
gi-tis-elias-new

Δεύτερη μέρα της Σαρακοστής αλλά για τη νηστεία της περιόδου υπάρχουν εξαιρέσεις στην τηλεόραση και κάπως έτσι… αρτύστηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές χθες με το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς», η οποία κράτησε την πρωτοκαθεδρία στις προτιμήσεις των τηλεθεατών στο σύνολο των προγραμμάτων της ημέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Στο δεύτερο σκαλοπάτι της κλίμακας τηλεθέασης σκαρφάλωσε ο «Σασμός», από την πέμπτη θέση που είχε διακριθεί την Καθαρά Δευτέρα, με συνέπεια η «Μάγισσα» να κατέβει ένα σκαλοπάτι, αν και οι δύο σειρές είχαν την ίδια ακριβώς τηλεθέαση. Ωστόσο στη μεταξύ τους δυναμομέτρηση, όλα κρίθηκαν στα δεύτερα δεκαδικά ψηφία.

Σταθερή στην τέταρτη θέση η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» με σχεδόν αναλλοίωτο το πλήθος των τηλεθεατών που την επέλεξαν σε σχέση με εκείνο της προηγούμενης ημέρας.

Στη μέση του Top 10 ξεχώρισε το «Ναυάγιο» και μια θέση πιο πίσω από αυτό πλασαρίστηκε το κεντρικό δελτίο του Mega.

Σε γενικές γραμμές η ελληνική μυθοπλασία κυριάρχησε χθες στις προτιμήσεις των τηλεθεατών καθώς οι μισές θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου καταλήφθηκαν από επεισόδια σειρών.

Από τις άλλες τυπολογίες προγραμμάτων, τα τηλεπαιχνίδια εκπροσωπήθηκαν στο Top 10 της Nielsen  από τον «Τροχό της τύχης» και τα ριάλιτι από το «Masterchef».

Εκτός κορυφαίας δεκάδας βρέθηκε χθες το «Survivor», το οποίο κρίνοντας από την κατάταξη των δημοφιλέστερων εκπομπών θα πρέπει να είχε τηλεθέαση μικρότερη του 5,9%.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Τρίτης (19/3): Πρώτο το Mega με απόσταση από τον ανταγωνισμό

Η «πέτρα του σκανδάλου» λαίδη Χάνμπερι σπάει τη σιωπή της και απαντά στις φήμες για σχέση με τον Ουίλιαμ

ΑΝΤ1: Σχεδιασμοί για το νέο κύκλο επεισοδίων στη «Μάγισσα» με προσθήκες και αλλαγές ηρώων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08