search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:09
MENU CLOSE

Η «πέτρα του σκανδάλου» λαίδη Χάνμπερι σπάει τη σιωπή της και απαντά στις φήμες για σχέση με τον Ουίλιαμ

19.03.2024 19:28
kate william 765- new

Η λαίδη Ρόουζ Χάνμπερι έσπασε τη σιωπή της εν μέσω φημών ότι διατηρεί σχέση με τον σύζυγο της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η μητέρα τριών παιδιών, που παντρεύτηκε τον David Cholmondele, το 2009, μίλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ οι φήμες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τους λόγους απουσίας από τα δημόσια καθήκοντά της και τον γάμο της οργιάζουν δίχως κάτι να μπορεί να βάλει ένα φρένο.

Η Χάνμπερι είπε στο Business Insider – μέσω των δικηγόρων της – ότι οι φήμες ότι έχει σχέση με τον Ουίλιαμ «είναι εντελώς ψευδείς».

Αν και οι εικασίες για μια υποτιθέμενη κρίση στον γάμο του βασιλικού ζευγαριού χρονολογούνται από το 2019, οι φήμες έφτασαν στο αποκορύφωμά τους αφού το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Η πολύμηνη απουσία της Μίντλετον από τη δημόσια ζωή οδήγησε πολλούς σε εικασίες για την κατάσταση του γάμου της με τον Ουίλιαμ.

Μετά από μήνες ανησυχιών και φημών που…φυσικά δεν έχουν τελειωμό, ένα βίντεο που «έπιασε» την Κέιτ Μίντλετον σε δημόσια εμφάνισή της βλέπει το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο η Κέιτ Μίντλετον είναι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα στο παντοπωλείο του Ουίνσδορ. Η Sun, που αρχικά έδωσε στην δημοσιότητα το στιγμιότυπο, αναφέρει πως έδειχνε ευδιάθετη και χαλαρή. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων σχετικά με το τι συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και «έριξε» το διαδίκτυο.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», λέει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο. «Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά».

«Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», σημειώνει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Έρχεται γκεστ εμφάνιση Έλενας Παπαρίζου – Σερτάμπ Ερενέρ;

Μαλέσκου: Η απάντηση στη Χρηστίδου – «Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα» (Video)

Στέλλα Γεωργιάδου: Αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο στο παρελθόν – «Δεν έβαλε όνομα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:08