search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Μαλέσκου: Η απάντηση στη Χρηστίδου – «Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα» (Video)

19.03.2024 13:54
christidoy-maleskoy-new

Τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και του Πάνου Κατσαρίδη για την ίδια κλήθηκε να σχολιάσει η Ιωάννα Μαλέσκου, αναφερόμενη, επίσης, στα τηλεοπτικά της σχέδια για το μέλλον.

Απαντώντας η παρουσιάστρια, είπε συγκεκριμένα ότι δεν εμφανίστηκε ξαφνικά στην τηλεόραση και αν κάποιοι νομίζουν κάτι τέτοιο, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

«Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, ότι “έσκασε ο αφαλός της Ευρώπης και πετάχτηκα εγώ”. Όχι, δεν αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα» είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενη στα επαγγελματικά της σχέδια τόνισε ότι η παρουσίαση τής έχει λείψει, καθώς αυτή είναι η δουλειά της.

«Μου έχει λείψει πολύ η παρουσίαση. Αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός, με το που πιάνω το μικρόφωνο νιώθω ότι είμαι στον φυσικό μου χώρο. Είναι το στοιχείο μου και αυτό που αγαπώ. Δεν απαντώ ποτέ σε ό,τι ακούγεται και ότι αφορά στα επαγγελματικά μου. Όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι έτοιμη να πω πράγματα. Απολαμβάνω αυτή τη φάση που περνάω, γιατί κάποια πράγματα δεν επιστρέφουν και καλό είναι να τα ζούμε στο έπακρο. Εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, το έχω πει πολλές φορές, μη γίνομαι γραφική. Μιλάμε για τη δουλειά μου, μιλάμε για κάτι που αγαπώ πάρα πολύ» είπε.

Οι δηλώσεις της Χρηστίδου για τη Μαλέσκου

Αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ιωάννα Μαλέσκου στην τηλεόραση και τις διάφορες αρνητικές κρητικές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη, η Σίσσυ Χρηστίδου υποστήριξε ότι αυτό -κατά τη γνώμη της- συνέβη επειδή «εμφανίστηκε ξαφνικά στα τηλεοπτικά δρώμενα ως κεντρική παρουσιάστρια».

Τόνισε δε, ότι αντιθέτως η ίδια, πριν καθίσει στο… τιμόνι μιας τηλεοπτικής εκπομπής, είχε δοκιμαστεί ως ρεπόρτερ στο πεζοδρόμιο, είχε εργαστεί πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, ενώ είχε υπάρξει και σε διάφορες ομάδες εκπομπών πριν εξελιχθεί σε παρουσιάστρια.

«Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο στην τηλεόραση. Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά-σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, ήμουν στο πεζοδρόμιο, ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, μπήκα σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται, το σιγά-σιγά. Όταν, όμως, ξαφνικά εμφανίζονται άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε: “Ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;”. Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Γεωργιάδου: Αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο στο παρελθόν – «Δεν έβαλε όνομα» (Video)

Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Μου λέει ο γιατρός “δεν θέλω να σας τρομάξω”» (Video)

Aaron Taylor-Johnson: Αυτός θα είναι ο νέος James Bond – Αναμένονται οι υπογραφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:55