search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Aaron Taylor-Johnson: Αυτός θα είναι ο νέος James Bond – Αναμένονται οι υπογραφές

19.03.2024 11:23
007 new

Το όνομά του είναι Taylor-Johnson. Aaron Taylor-Johnson. Και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ για τις επόμενες τουλάχιστον ταινίες του διάσημου πράκτορα.

Ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson αναμένεται να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του εμβληματικού μυστικού πράκτορα 007, Τζείμς Μποντ.

Διάσημος για ρόλους σε ταινίες όπως το «Kick-Ass» και το «Avengers: Age Of Ultron», ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, ωστόσο αν πει το «ναι», πράγμα εξαιρετικά πιθανόν όπως λένε οι βρετανικές εφημερίδες, θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι (Tom Hardy), ο Χένρι Κάβιλ (Henry Cavill) και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy).

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Διαβάστε επίσης

Αρναούτογλου: Πήρε συνέντευξη από το… ρομπότ Σοφία – «Δεν θέλω να κατακτήσω τον κόσμο» (Video)

Καίτη Γκρέι: Πήρε εξιτήριο μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό ήταν το άρωμα της αείμνηστης εθνικής σταρ – «Το φορούσε μέχρι το τέλος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:49